Ratore saznaje da Miti sumnja u Ambiku!

Indijske Serije

Odbačena (1 330. ep.) 06.03.2014. – Ratore saznaje da Miti sumnja u Ambiku!

By  | 

Ekadiš šalje Ambiku u kupatilo da uradi test na trudnoću i tako joj potvrdi da će postati baba. Ambika kreće ka kupatilu. Ekadiš pita Miti kako funkcioniše taj test. Ova joj objašnjava. Ambika je u kupatilu, pita se šta da radi. Test će biti negativan i nakon toga će je svekrva i njeni sinovi izbaciti iz kuće.

Mukta pita Višnua kako ide posao, on joj odgovara da su izveštaji spremni, samo šef treba da ih potpiše.

dd

Mukta je impresionirana njegovim radom. Namerno ispusti papire na pod i kad Višnu iznenađen ustane ona ga slatko poljubi u obraz. Pogleda unaokolo da ih neko nije video. Potom kaže Višnuu da proveri izveštaje i da ih donese u njenu kancelariju, potpisaće ih. Potom mu obriše obraz od karmina i ode. Višnu se smeši zaljubljeno.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sankrant se nestrpljivo šetka u iščekivanju Ambike. Ekadiš je zove da izađe. Ambika se nervira, kaže joj kroz vrata da je potrebno da prođe neko vreme. Uzme crveni sjaj za usne i nacrta i drugu crtu na testu. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  10 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site