Miti ima dokaz protiv Ambike!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Odbačena (1 331. ep.) 07.03.2014. – Miti ima dokaz protiv Ambike!

By  | 
Miti ugleda Ambiku kako se iskrada iz kuće

Miti ugleda Ambiku kako se iskrada iz kuće

Mukta tužna uđe u svoju kancelariju, seti se kako je Višnu planuo na nju. Pogleda kutiju za ručak, sedne. Kod nje ulazi Juvrađ, posmatra je. Primeti njene suze, pa joj se izvini što je došao u pogrešno vreme. Ona mu kaže da nije tako. Juvrađ joj kaže da je došao da pita za neke tendere u vezi građevine. Pita je da li je sve u redu. Nije došla na ručak i izgleda da nije ni pipnula hranu. Doda kako se nada da nije bilo nesporazuma između nje i Višnua zbog onih izveštaja. Mukta negira, kaže da se Višnu i ona lepo razumeju, nego se on osetio loše jer mu je ona rekla da je možda pogrešio. Rekla je, onako neobavezno, da ljudi greše, a to ga je jako pogodilo. Pomislio je da se ponaša više kao šef, a ne kao bračni drug. Ali, bez brige, srediće oni to. S obzirom na to kakav je Višnu, taj nesporazum neće trajati duže od jednog dana. On je osoba koja razume. Juvrađ joj odgovori da ceni to što njih dvoje imaju, ali rećiće joj nešto: g-din Kašijap je jako marljiv, ali nije samo to potrebno. Potreban je i talenat, a to je ono što imaju u sebi. Hoće samo da kaže da se nada da njihov nesporazum neće uticati na njeno napredovanje. Mukta ga uverava da se to nikada neće desiti. Juvrađ joj kaže da se i on istome nada. Kako će inače imati rezultate ako ne bude mogla da se fokusira na profesionalni život zbog privatnog. Nada se da ga razume. Kao što žena brine o mužu sve vreme, na isti način i muž treba da razmišlja. Razumevanje treba da bude isto s obe strane u jednoj vezi. U svakom slučaju, oni su dovoljno zreli da to reše. Neka sada uzme da jede. I neka upamti jednu stvar, kao seniori, oni ne smeju dopustiti da im privatan život uništi profesiju. Odlazi.

Ambika se pažljivo iskrada iz kuće. Miti je vidi i sakrije se kako bi videla šta to ona namerava. Pita se gde to ide, a nikome se nije javila. Do skoro se nije osećala dobro i čak je odbila i kod doktora da ide. To je neka misterija. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno