Miti je u zatvoru zbog Ambikinog ubistva!

Indijske Serije

Odbačena (1 333. ep.) 11.03.2014. – Miti je u zatvoru zbog Ambikinog ubistva!

By  | 
Miti je u zatvoru zbog Ambikinog ubistva!

Miti je u zatvoru zbog Ambikinog ubistva!

Akaš i Sankrant su u kolima. Sankrant pita Akaša šta se desilo, izgleda napeto od kad je dobio poziv od Miti. Pita ga da li je ona opet rekla nešto protiv Ambike. Akaš ćuti.

Ambika počne da se poliva benzinom, Miti pokušava da je spreči, ali uzalud, Ambika prospe sav benzin na sebe i ljutito baci kantu na zemlju. Gleda Miti prkosno. Ratore ih i dalje traži. Ambika vadi šibicu i pali je.
Miti je gleda u šoku, potom je uhvati za ruku i šibica se ugasi: „Jesi li poludela, Ambika?? (Ambika vadi drugu šibicu i pali je.) Ozbiljno ti kažem! Time ništa nećeš dobiti! Ambika, baci to! Rekla sam da baciš! Prestani! (Pokušava da je zaustavi.) ! Time ništa nećeš dobiti!“
Ratore je čuo glasove i ugledao Miti i Ambiku kako se rvu (on stoji na drugoj strani). Međutim, i Ambika je njega videla.
Počne da glumata, da se otima i da se pravi naivna: „Miti, zašto hoćeš da me ubiješ! Zašto?!! Pusti me!!“
Miti je zbunjena: „Ambika, šta to radiš?! Jesi li poludela?!“
Ratore sve gleda, u šoku je, brzo krene kako bi stigao do njih. Ambika gurne Miti i ova padne i počne da se kotrlja nizbrdo niz stepenice. Gubi svest. Ratore trči (nije video da je Miti pala). Miti se osvesti. Ustane nekako, počne da se penje nazad, a onda na zemlji ugleda ostatke tela u vatri. Vrisne Ambikino ime. Ratore trči kao bez duše. Napokon stigne i ugleda isto što i Miti. U šoku je. Miti opet vrisne Ambikino ime, poleti ka telu i počne da baca na njega zemlju kako bi ugasila požar. Ratore se seća Malvike u požaru.
Poleti ka telu, počne da svlači odelo i izbezumljeno krikne: „AMBIKAA!“
Miti ga ugleda, plače: „Ujka Ratore, učini nešto, molim te!! Spasi Ambiku!! Učini nešto, molim te!!“ (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site