Miti je u zatvoru zbog Ambikinog ubistva!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Odbačena (1 333. ep.) 11.03.2014. – Miti je u zatvoru zbog Ambikinog ubistva!

By  | 
Miti je u zatvoru zbog Ambikinog ubistva!

Miti je u zatvoru zbog Ambikinog ubistva!

Akaš i Sankrant su u kolima. Sankrant pita Akaša šta se desilo, izgleda napeto od kad je dobio poziv od Miti. Pita ga da li je ona opet rekla nešto protiv Ambike. Akaš ćuti.

Ambika počne da se poliva benzinom, Miti pokušava da je spreči, ali uzalud, Ambika prospe sav benzin na sebe i ljutito baci kantu na zemlju. Gleda Miti prkosno. Ratore ih i dalje traži. Ambika vadi šibicu i pali je.
Miti je gleda u šoku, potom je uhvati za ruku i šibica se ugasi: „Jesi li poludela, Ambika?? (Ambika vadi drugu šibicu i pali je.) Ozbiljno ti kažem! Time ništa nećeš dobiti! Ambika, baci to! Rekla sam da baciš! Prestani! (Pokušava da je zaustavi.) ! Time ništa nećeš dobiti!“
Ratore je čuo glasove i ugledao Miti i Ambiku kako se rvu (on stoji na drugoj strani). Međutim, i Ambika je njega videla.
Počne da glumata, da se otima i da se pravi naivna: „Miti, zašto hoćeš da me ubiješ! Zašto?!! Pusti me!!“
Miti je zbunjena: „Ambika, šta to radiš?! Jesi li poludela?!“
Ratore sve gleda, u šoku je, brzo krene kako bi stigao do njih. Ambika gurne Miti i ova padne i počne da se kotrlja nizbrdo niz stepenice. Gubi svest. Ratore trči (nije video da je Miti pala). Miti se osvesti. Ustane nekako, počne da se penje nazad, a onda na zemlji ugleda ostatke tela u vatri. Vrisne Ambikino ime. Ratore trči kao bez duše. Napokon stigne i ugleda isto što i Miti. U šoku je. Miti opet vrisne Ambikino ime, poleti ka telu i počne da baca na njega zemlju kako bi ugasila požar. Ratore se seća Malvike u požaru.
Poleti ka telu, počne da svlači odelo i izbezumljeno krikne: „AMBIKAA!“
Miti ga ugleda, plače: „Ujka Ratore, učini nešto, molim te!! Spasi Ambiku!! Učini nešto, molim te!!“ (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno