Miti je u zatvoru zbog Ambikinog ubistva!

Indijske Serije

Odbačena (1 333. ep.) 11.03.2014. – Miti je u zatvoru zbog Ambikinog ubistva!

By  | 

Ratore pomahnitalo pokušava da ugasi vatru i spase Ambiku. Miti ponovo počne da baca zemlju, pa stane u šoku. Priseća se Ambikinih reči da će postići nešto samo ako ona sama umre. Pada na kolena, dok Ratore i dalje pokušava da ugasi vatru. Stiže policija.
Ratore uspaničeno viče:“Malu, nemoj nigde da ideš! Malu, nemoj nigde da ideš! Malvika!!“
U glavi mu je opet prizor njegove žene u vatri. Policajci jure ka mestu na kom su Miti i Ratore.
Ratore je uspeo da ugasi požar, doziva ćerku: „Ambika… Ambika! Ambika!“
Policajci stižu.
Ratore je slomljen: „Ambika, žao mi je… Vrati se! Ambika…“
Miti seda na zemlju i dalje u šoku.
Policajac se obrati otupeloj Miti: „Uhapšeni ste! G-đa Ambika nas je pozvala i rekla nam da joj je život u opasnosti!“

Akaš pokušava da dobije Miti, ali bezuspešno. Zabrinut je za nju, seća se kako ga je terala da dođe zbog nje kući. On i Sankrant su upali u saobraćajnu gužvu.

Dok joj policajci stavljaju lisice na ruke, Miti se priseća trenutaka sa Ambikom. Inspektor kaže Ratoreu da je on jedini svedok zločina i da zato mora poći sa njima u policijsku stanicu. Ratore se takođe priseća trenutaka sa Ambikom. Plače razmišljajući u sebi kako čak nije stigao ni da joj kaže da joj je on otac. Policija konfiskuje Mitin telefon. Nju odvode. Ratore neutešno plače nad Ambikinim telom.
Skrhan, počne ljutito da viče nebesima: „ZAŠTOO?? Izvini, izvini!!“
Miti ulazi u policijski auto.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sumrak je.Ekadiš je zbrinuta za Miti. Kaže sestrama da se nada da nije u nekom problemu. Akaš to čuje, pa se zbuni i zabrine. Pita majku o kakvom problemu priča i gde je Miti. Hitno ga je zvala da dođe, ostavio je sav posao da bi je saslušao. A sad joj čak ni telefon nije dostupan. Ekadiš ga slaže da je Miti imala neki važan posao, zato je morala da izađe. Kaže njemu i Sankrantu da idu da se osveže, do tad će se Miti vratiti. Oni je poslušaju. Ekadiš kaže Pavitri da ide da napravi čaj za njene sinove. Ova je pita zašto im nije rekla za video snimak. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *