Miti je u zatvoru zbog Ambikinog ubistva!

Indijske Serije

Odbačena (1 333. ep.) 11.03.2014. – Miti je u zatvoru zbog Ambikinog ubistva!

By  | 

Ekadiš joj odgovori: „Budaletino, imam li taj video kod sebe da im ga pokažem?? Kod Miti je! Stvari će se samo pogoršati ako bilo šta kažem. Idi i napravi im čaj. Bože, nadam se da je Miti dobro!“

Miti su doveli u pritvor, ona se otima i moli ih da je puste, nikoga nije ubila, govori istinu. Počne da doziva Damini, majku i Akaša. Stavljaju je u ćeliju i zaključavaju. Miti histeriše, plače, moli i viče da je nevina, ali uzalud. Doziva Akaša da je izbavi odatle.

Akaševa šoljica čaja pada na pod i on ljutito viče kako ga samo zanima gde je Miti. Ako joj se nešto desilo ovaj put to neće oprostiti Ekadiš. Dolazi Sankrant, kaže mu da ni Ambika nije kući, i njen je telefon nedostupan. Gomti nagovara Ekadiš da sada sve ispriča, pravo je vreme. Kaže da oseća da je Ambika smestila nešto Miti.
Akaš je nervozan, pita majku gde su Ambika i Miti.
Ekadiš: „Rećiću ti! Sine, Miti je došla kući. Bila je u žurbi. Našla je neki dokaz. Htela je da vam ga obojici pokaže, zato vas je zvala. Pre nego što ste stigli, Ambika ju je pozvala…“
U tom trenutku zazvoni fiksni tel., javlja se Sankrant. Zaprepasti se kada čuje da je Miti u pritvoru. Akaš ga pita šta je bilo, ovaj mu kaže. Svi su u šoku. Sankrantu potom kažu za Ambiku i njemu ispada slušalica iz ruke. Krikne njeno ime.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Akaš je stigao u pritvor, ugleda Miti kako spava pored rešetaka. Stiže do nje, boli ga što je vidi u takvom stanju. Oslovi je polako.
Dodirne joj ruku, ona se probudi i ugleda ga, plače: “Akaše! Gde si bio?? Rekla sam ti da brzo dođeš! Zar nisi mogao brže da dođeš?? Vidi šta se desilo! Ne znam kako se to desilo! Akaše, ti poznaješ svoju Miti, zar ne?! Veruješ mi, zar ne?! Akaše, nikoga nisam ubila! Nikoga nisam ubila! Nisam ubila Ambiku! Ona me je pozvala tamo, nisam je ja ubila! Akaše, jako se plašim ovde! Molim, te, izvuci me odavde! (Uhvati ga za okovratnik i protrese.) Zašto ćutiš?! Progovori! Odgovori mi! Ništa nisam uradila! Nisam ubila Ambiku! Ona me je pozvala tamo! Akaše, jesam li ja sposobna za tako nešto?! Može li tvoja Miti uraditi tako nešto?! Zašto ćutiš?! Reci nešto!!” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *