Ambika zove Akaša!

Indijske Serije

Odbačena (1 340. ep.) 20.03.2014. – Ambika zove Akaša!

By  | 
Tapu preti inspektorki

Tapu preti inspektorki

Đogi govori Miti kako je sve to test za nju. Neka ne brine. Tapu zagleda modrice na Mitinim prstima dok Đogi priča. Đogi nastavlja da laži ne mogu doveka trajati, mora biti jaka. Miti klimne glavom. Dolazi inspektorka, kaže da im je vreme isteklo. Tapu joj priđe, kaže joj da je uniforma tu da štiti ljude. Ako ne može biti uz istinu, onda ne poštuje tu uniformu. Inspektorka joj odgovori da ne nosi uniformu da je ne bi poštovala. I ona jeste na strani istine. Tapu joj kaže da neće tolerisati ako njena ćerka zadobije makar i ogrebotinu sledeći put. Ona je u detinjstvu igrala sve te igrice koje sada igra ona. Inspektorka se naljuti, odbrusi joj da ne može tako da priča sa policajkom. Pita je da li i ona želi da se pridruži Miti u ćeliji. Oglasi se Đogi, kaže inspektorki da su neki ljudi jako arogantni što nose uniformu i prete običnim ljudima. Neka ne radi to. Neka ne bude u zabludi da se oni nje plaše. Tapu kaže Miti da se ne plaši nikoga, svi znaju da se istina na kraju sazna. Inspektorka odlazi ljuta.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Juvrađ ulazi u svoju kancelariju, priča mobilnim sa nekim g-dinom Kanom. Kaže mu da su dve različite stvari to kako osoba izgleda i kakva je u stvari. Miti Četeđi izgleda nedužno, ali zar ne bi mogla biti ubica. I njena majka je bila ubica. Iznenada, na stolu spazi da u ramu nema Muktine slike. Zgrane se. Završava razgovor, počne besomučno da traži sliku. Višnu ga posmatra od spolja. Juvrađ taman krene da pozove nekoga kad Višnu uđe. Nije baš srećan što ga vidi, kaže mu da dođe kasnije, trenutno je zauzet. Višnu ga pita da li on to nešto traži, možda bi on mogao da mu pomogne. Juvrađ odbija, pita ga ima li neka važna posla. Višnu traži njegovu dozvolu da obavi neke popravke na gradilištu. Juvrađ se iznenadi, pita ga zašto je zbog toga morao da dolazi i da ga pita. Mogao je da traži to od g-dina Šarme. Kaže mu da može da ide. Višnu izađe iz kancelarije, ali se okrene da još jednom pogleda Juvrađa. Pomisli kako on izgleda jako frustrirano, nije mogao čak ni da kaže šta traži. Siguran je da nema dobre namere, moraće da sazna o čemu se radi. Moraće da sazna zašto ga toliko zanima Mukta. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  7 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site