Akaš traži razvod od Miti!

Indijske Serije

Odbačena (1 342.ep.) 24.03.2014. – Akaš traži razvod od Miti!

By  | 
Ambika sama proslavlja rođendan

Ambika sama proslavlja rođendan

Ambika pali svećicu na kolaču pevajući sama sebi rođendansku pesmu. Smeje se. Potom duva svećicu, seče parčence i pojede ga.

Akaš je kod inspektorke, hoće da joj ispriča da je video Ambiku. Međutim, dolazi jedan policajac i seda u kancelariju. Inspektorki zvoni telefon, ona se javlja. Za to vreme Akaš shvata da je pridošli policajac jedan od Ambikinih ljudi. Inspektorka završava razgovor, pita Akaša šta je hteo da joj kaže, ali on samo ustane i ode.

Damini se moli. Dolaze Đogi i Višnu. Višnu je pita kako je. Damini odgovori da se brine za Miti, ne zna hoće li je osloboditi. Đogi joj kaže da je Višnu želeo da popriča o nečemu sa njom. Višnu joj pokaže Juvanovu sliku, pita je da li ga poznaje. Damini negira, pita ga ko je to. On joj govori da je to neko za koga misli da ima neke veze sa njihovom porodicom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ambika zove Čobija telefonom, on se javlja. Ambika mu peva istu pesmu koju je pevala i Akašu. On je pita kako je. Ambika mu odgovori da njegovi ljudi dobro paze na nju. Čobi joj kaže da je sakrio onaj sat. Kada kriminalac počini zločin, on ostavi trag za sobom, ali kad sama policija počini zločin tragovi se ne ostavljaju. Savetuje je da bude pažljiva. Ona mu kaže da ne brine, jednom kada reši da nešto dobije, tako i bude, bez obzira na sve. Čobi je pita da li je razgovarala sa Akačem. Ona mu odgovori da neće o tome preko telefona, rećiće mu kad dođe kući.

a

(NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site