Akaš otkriva sudu da je Ambika živa!

Indijske Serije

Odbačena (1 345.ep.) 27.03.2014. – Akaš otkriva sudu da je Ambika živa!

By  | 
Ambika otkriva lice Akašu

Ambika otkriva lice Akašu

Neki čovek kači papire na kojima piše da traži nestalu ženu. Upita prodavca hrane da li ju je možda video. Ovaj mu odgovori da jeste, ali je to bilo pre par dana. Imala je na sebi odeću za trčanje. Čovek potvrdi da jeste to imala na sebi. Ovaj doda kako je ta žena samo pala na zemlju, mislili su da ju je uhvatila nesvestica, ali je bila mrtva. Došla je policija i odnela njeno telo. Čovek je zgranut, papiri mu ispadnu iz ruke.

Mukta se okrene kako bi pogledala oca. Međutim, primeti i ženu u burki (odeća koja prekriva celo telo žene, vide joj se samo oči, obično je nose muslimanke). Žena je pogleda. Mukta brzo kaže Akašu da se okrene, to je Ambika! Akaš je posluša, okrene se. Kaže Mukti da će ona sad sigurno svima reći istinu. Miti će biti spašena. Mukta hoće da pokrene celu stvar, ali je Akaš odvrati, kaže da će Ambika sama da se pokaže pred svima. Zovu narednog svedoka – Sankranta. Ekadiš je zabrinuta, misli kako će se sad situacija pogoršati za Miti. Veći deo Sankrantovog izlaganja ne čujemo. Mukta je sve zabrinutija jer i ona smatra da se situacija po Miti samo još više pogoršava. Ambika posmatra nju i Akaša. Akaš se okrene i klimne glavom Ambiki, ona uzvrati. Tužilac je završio sa svojim izlaganjem, traži smrtnu kaznu za Miti. Akaš se opet okrene ka Ambiki, ali ona samo ustane i požuri napolje. Akaš je u šoku, pojuri za njom. U sudnici je komešanje.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Ambika beži, Akaš je juri. Ona na trenutak stane i pokaže mu svoje lice. Potom se ponovo zakamuflira i nastavi da beži. Akaš vikne njeno ime i nastavi da je juri.

Miti pitaju ima li nešto da kaže. Mukta plače, želi da Miti kaže nešto u svoju odbranu. Miti kaže kako je Ambika bila njena jetrva. Dever ju je mnogo voleo. A ona im je oduzela sreću. Njen muž (Akaš), koji ju je toliko voleo, nije ništa dobio zauzvrat. Đogi vikne da je to laž. Mukta je pita šta to priča. Miti okrivljuje sebe za to što se porodica raspala. Izjavljuje da je kriva, kaže da joj ne treba biti oprošteno. Neka joj daju maksimalnu kaznu. Ubila je Ambiku i njenu bebu. Moli ih da donesu smrtnu presudu. Plače. Mitina porodica je u šoku, svima je jako teško. Đogi je moli da ne laže. Ratore ne može više da podnese, izlazi.(NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  7 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site