Tapu govori Ratoreu da je Ambika živa!

Indijske Serije

Odbačena (1 346.ep.) 28.03.2014. – Tapu govori Ratoreu da je Ambika živa!

By  | 
Tapu plače zbog Miti

Tapu plače zbog Miti

U kući Takurovih: Divja ne može da veruje da je Ambika živa. Tu su i Tapu, Đogi i Kana. Tapu pita zašto Akaš nije ranije rekao da je Ambika živa. Dolazi Damini, svi su napeti i brzo brišu suze. Ona pita Đogija da li su oslobodili Miti. On joj odgovori da je to bio tek prvi dan, daje joj nadu da će sve biti u redu i da će osloboditi Miti. Divja je potom odvodi. Đogi plače i razmišlja kako da kaže Damini da su Miti osudili na smrt. Kana i Tapu takođe plaču i potrešeni su.

Akaš, Višnu i Mukta su kod advokata u kancelariji. Akaš ga pita shvata li on da je Ambika živa. Mukta takođe to potvrdi, kaže mu da je Ambika naterala Akaša da se razvede. Akaš doda da je rekla da će se pojaviti pred svima kad dobije papire za razvod. Advokat mu odgovori da može biti da je to samo njegova iluzija. Mukta ne može da veruje. Akaš poludi i tresne stvari sa stola. Advokat pita zašto onda nisu ranije rekli ako su znali da je živa. Akaš ga pita kako je mogao da kaže kad su svuda okolo Čobijevi ljudi. Advokat kaže da je Akaš trebalo da otkrije da je Ambika u sudnici kako bi je uhapsili, mogli su i Miti da spasu. Višnu pita Akaša zašto je poverovao Ambiki. Ovaj mu odgovori da je samo hteo da spasi Miti, zato je uradio sve što mu je Ambika tražila. Oni mole advokata da pronađe neki način. On im odgovori da je to sada nemoguće. Mogu samo moliti vladu za milost. Mukta pita mogu li nekako da dobiju na vremenu. Advokat odgovori odrično, nemaju puno vremena.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Miti je u zatvorskoj odeći, zaključavaju je u ćeliju. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  8 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site