Tapu govori Ratoreu da je Ambika živa!

Indijske Serije

Odbačena (1 346.ep.) 28.03.2014. – Tapu govori Ratoreu da je Ambika živa!

By  | 

Akaš vozi i razmišlja kako da spasi Miti za dva dana. Misli da li da moli i preklinje Čobija. Onaj isti čovek i dalje kači postere sa slikom svoje nestale žene. Krene izgubljeno da pređe ulicu i izleti pred Akaševa kola. Srećom, Akaš na vreme zakoči pa čovek nije ozbiljno povređen. Posteri se razlete. Čovek se savije da ih pokupi. Akaš brzo izađe iz auta, pita čoveka da li je dobro. Ovaj mu odgovori da se pita kako li je Sarika. Već nedelju dana pokušava da je pronađe. Akaš uzme postere sa haube i pruži ih čoveku. Međutim, mahinalno baci pogled na poster i primeti sat na ženinoj ruci.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Seti se da je takav sat video u kutiji za dokaze. Pita čoveka za taj sat. Ovaj mu odgovori da je to bio poklon. Akaš shvata da ni sat ni leš nisu pripadali Ambiki. Policija krije sat što znači da su svi oni umešani u to zajedno sa Čobijem. Ne zna šta da kaže čoveku, stavlja mu ruku na rame. Potom odlazi. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  8 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site