Tapu govori Ratoreu da je Ambika živa!

Indijske Serije

Odbačena (1 346.ep.) 28.03.2014. – Tapu govori Ratoreu da je Ambika živa!

By  | 
Ratore je na tragu

Ratore je na tragu

U tom trenutku jedan policajac iz stanice izbacuje Sarikinog (žena koja je nestala) muža. On optužuje policiju da laže. Želi leš svoje žene. Policajac ne želi da ga sluša, hoće da ga skloni odatle. Čovek ih nazove lenjivcima i beskorisnim ljudima. Policajac digne ruku na njega da ga udari, ali ga Ratore zgrabi. Podseti ga strogo da je policija tu da štiti ljude, a ne da ih bije. Policajac otrgne ruku, pa mu odgovori da taj čovek svaki dan dolazi sa slikom te žene, a šta oni mogu ako je ona pobegla s nekim. Čovek vikne na njega da laže. Ratore stavi ruku na njegovo rame da ga umiri. Policajac ode bez reči. Čovek gorko zaplače i kaže Ratoreu da policajac laže. Ratore ga grli, žao mu je. Donosi mu vodu, seli su na klupu. Pita ga kako mu može pomoći. Čovek mu odgovori da je policija ta koja bi trebala da mu pomogne. Neko mu je rekao da su našli leš, ali policija ga krije. Ratore pogleda sliku nestale žene i uoči zlatni sat na njenoj ruci. Priseti se kako je video da Čobi nešto zakopava i kako je on otkopao zlatni sat. Pita čoveka za taj sat. Ovaj mu odgovori da je to bio poklon koji je on dao svojoj ženi. Ratore razmišlja.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

U sledećoj: Akaš viče na Čobija da ne govori protiv Miti inače će njegova smrt biti prava, a ne lažna kao Ambikina. Sankrant ga upozorava da ne govori da je Ambikina smrt lažna.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  8 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site