Mukta priča Višnuu o Juvrađu Bundeli!

Indijske Serije

Odbačena (1 347.ep.) 31.03.2014. – Mukta priča Višnuu o Juvrađu Bundeli!

By  | 
Mukta priča Višnuu o Juvrađu Bundeli!

Mukta priča Višnuu o Juvrađu Bundeli!

Mukta je sa Višnuom u sobi, neutešno plače jer ne može ništa da učini za Miti. Priča mu o Juvrađu i svojoj prošlosti, o svemu što je Ića učinila za nju. Višnu je pita zašto mu to ranije nije ispričala. Ona odgovori da nije htela da se podseća toga. Iznenada dobije nagon za povraćanjem i otrči u kupatilo. Kada izađe, Višnu joj predloži da se odmori, ali ona kaže da vreme teče, mora spasiti Miti.

Čobi je sa Ambikom na tajnoj lokaciji. On joj priča kako je dolazio Akaš i molio ga da spasi Miti. Ismeva ga. Ambika se zadovoljno smeje, kaže kako je Akaš zaista kažnjen. Miti će umreti, a on će plakati za njom celog života.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

hghfg

Mukta je kod Akaša, pita ga da se seti gde ga je Ambika pozvala onaj dan na sastanak. On joj pokazuje mesto na mapi. Pokušava da se seti, kaže da je zabeležio sve krivine i zvukove u toj oblasti. Razmišljaju kako će biti teško da dokuče gde je Ambika, sa mape, tako da odlučuju da odu na to mesto. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  4 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site