Akaš, Mukta i Višnu pronalaze Ambiku!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Odbačena (1 348.ep.) 01.04.2014. – Akaš, Mukta i Višnu pronalaze Ambiku!

By  | 
Ambika je nestrpljiva

Ambika je nestrpljiva

Ambika kaže ocu da natera sat da ide brže. 22:30h je. Smeju se.

Miti čita svetu knjigu. Druge zatvorenice je slušaju. Miti čita o tome kako je Bog Krišna sve pozvao da dođu k njemu i ostave sve za sobom, on će ih osloboditi njihovih grehova.

Veče je. Akaš i Mukta su u kolima, približavaju se mestu gde su Akaša pokupili banditi onog dana. Akaš zaustavlja auto, izlaze. Priseća se gde su se parkirali banditi. Dolazi i Višnu taksijem. Akaš mu priča o pravcu, kaže da je izbrojao sve krivine i to da li su išle na levo ili na desno. Višnu predloži da Akašu stave povez, a da on vozi. Tako bi mogao da im kaže gde je koja krivina, po njegovoj računici. Mukti i Akašu se svidi ideja. Učine tako. Kadar se deli na tri dela: u jednom delu je Čobi koji naređuje nešto banditima, u drugom su Mukta, Akaš i Višnu u kolima, i u trećem delu Miti koja čita.

Nani pita Tapu da li je sigurna da je Ambika živa. Ponekad je istina drugačiaj nego što izgleda. Tapu je zabrinuta jer do sada nisu ništa uspeli da dokažu. Nani kaže da je sigurna da Miti nije ni pipnula Ambiku (eto ti ga sad! ova Nani stvarno pogubljen slučaj! – prim.prev.) Razmišlja kako je nije ni videla, ne zna hoće li moći da je vidi ili ne. Hoće da ide da je vidi sa Đogijem. On je zabrinut jer ne zna šta da kaže Damini. Nani mu kaže da će morati da joj kažu inače im neće oprostiti ako to učine kasnije. Đogi odgovori da se nada da će se nekako sve srediti. Dolazi Divja, kaže im da je upravo popričala sa Muktom, ona Višnu i Akaš su krenuli da traže Ambiku. Nadaju se da će tako uspeti da spasu Miti. Đogi takođe želi isto jer imaju samo nekoliko sati. Svi su zabrinuti.

Višnu prati Akaševe instrukcije što se tiče brzine. Akaš računa. Mukta gleda u mapu. Osećaju da su na pravom putu. Višnu je siguran da će uskoro stići do mesta na kome se krije Ambika jer se Akaš dobro seća svih krivina. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno