Akaš, Mukta i Višnu pronalaze Ambiku!

Indijske Serije

Odbačena (1 348.ep.) 01.04.2014. – Akaš, Mukta i Višnu pronalaze Ambiku!

By  | 

Ekadiš i Kaša su došli da vide Miti. Ona moli policajca da ih pusti, ali ovaj kaže da ne može protiv pravila. Kaže im da idu. Odlazi. Ekadiš kaže da želi da zagrli i izvini se Miti poslednji put. Kaša joj kaže da joj je mnogo trebalo da shvati Miti. Dok je Miti bila sa njima nije je volela, a sad kad ju je zavolela, on ne zna šta će Bog uraditi. Ona se moli da oslobode Miti. Tužna je i želi da joj se izvini. Briše suze.

Akaš kaže Višnuu da zaustavi auto, doda da su banditi naglo zakočili i otpratili ga do kuće. Izlaze iz auta. Krenu u pravcu u kom ih vodi Akaš.

U zatvor dolaze i Tapu, Đogi i Divja. Tapu se iznenadi kad vidi Ekadiš. Ona im traži oproštaj i moli ih da nekako spasu Miti. Ako joj Miti ne bude oprostila, neće moći da živi i njen sin će umreti.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

10176067_688943747818354_1633827326_n

Akaš, Mukta i Višnu hodaju i gledaju unaokolo. Akaš je siguran da idu u dobrom pravcu. Višnu kaže da će Ambika pobeći ako oseti da su oni u blizini. Pita Akaša da li je čuo neki zvuk. On pokušava da se seti. Začuju zvuk voza koji se približava. Akaš misli da sada zna kuda dalje. Kreću. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  8 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site