Akaš, Mukta i Višnu pronalaze Ambiku!

Indijske Serije

Odbačena (1 348.ep.) 01.04.2014. – Akaš, Mukta i Višnu pronalaze Ambiku!

By  | 

Tapu uvode u zatvor i ona zastaje kod Mitine ćelije. Miti i dalje naglas čita i ne vidi je. Čita o odlasku duše. Tapu vode dalje, zaključavaju je u ćeliju pored Mitine. Odmah priđe rešetkama. Gleda Miti i plače. Seća se kako ju je upoznala i kako je provodila lepe trenutke s njom.

Prikazuju Ambikinu skrovitu kućicu. Tu su i čuvari. Kadar se opet deli na tri dela. U jednom delu vidimo Miti kako i dalje čita i 12:30 je, u drugom delu Thakurove i Ekadiš u stanici i u trećem Ambikine i Čobijeve čuvare. Višnu i Akaš se tiho približavaju kući. Akaš eliminiše par čuvara, ali ih je ostalo još par na terasi.
Čobi kaže Ambiki da je uredio da ima kuću. Ona je srećna, grli ga. On joj kaže da je ona ćerka njegove sestre, ali on ju je odgajio kao svoju. Neće dozvoliti da joj bilo šta zafali. Pita je šta joj je dao njen beskorisni otac, Ratore. On (Čobi) joj je dao svu sreću i nastaviće tako. Sutra ujutru će ona otići daleko da je niko neće moći naći. Ambika mu se zahvaljuje, srećna je što vreme brzo prolazi (12:45h je). Smeju se.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Tapu je teško dok Miti čita. Miti završi i zatvori knjigu. Ugleda Tapu, iznenadi se.

Miti je ugledala Tapu

Miti je ugledala Tapu

(NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  8 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site