Miti spašena, Ambika drži Muktu kao taoca!

Indijske Serije

Odbačena (1 349.ep.) 03.04.2014. – Miti spašena, Ambika drži Muktu kao taoca!

By  | 
Miti čeka da je pogube

Miti čeka da je pogube

Kadar se deli na tri dela: u jednom delu su Thakurovi, Ekadiš i Kaša koji nestrpljivo čekaju i sat pokazuje 5:20h, u drugom delu je Ambika u požaru koja kaže kako neće izaći napolje dok ne obese Miti pa kud puklo da puklo i u trećem delu vidimo Miti koju uvode u prostoriju s vešalima.
Čobi viče u pomoć da spasu njegovu ćerku. Zove je da izađe.
Dok se Miti približava vešalima, priseća se Akaša koji je vikao za njom i vukao je, na sudu, kad su je odvodili, zatim kako je Ekadiš svedočila u njenu korist i potom kako ju je Tapu vukla da ne ide. Pitaju je koja joj je poslednja želja.
Miti: “Izgubila sam svog muža u ovoj borbi i ako je ovo moj poraz, onda ne želim da mi lice bude pokriveno prilikom pogubljenja.”
Vezuju joj ruke i stavljaju omču oko vrata. 5:26h je.
Mitina porodica je napolju očajna. Ekadiš plače. Tapu je izgubljena, suze joj klize niz lice. Đogi se moli za neko čudo, nemaju mnogo vremena.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Ambikin sari uhvati vatra, ona se obrće na sve strane. Ovi napolju je ugledaju, obraduju se. Ali, Ambika ne planira da izađe jer je vreme da obese Miti. Ratore im kaže kako bi, na neki način, bilo pravedno da ona umre u tom požaru. Ali, u slučaju njene smrti, Miti bi doživela nepravdu. Drugačije neće moći da je spasu. Moraće da spase Ambiku zbog Miti. On požuri unutra. Čobi reši da pobegne pošto niko ne obraća pažnju na njega. Misli kako će to za njih biti najbolja opcija. Ako ovi ne budu mogli da se spasu, takva im je sreća, ali ako se spase, onda će on izgubiti svoj ugled, kao i uniformu. A i Ambika ionako nije njegova ćerka. Beži odatle.

U zatvoru, dželat se hvata za polugu.

Akaš, Mukta i Višnu pokušavaju da ugledaju Ratorea i Ambiku, ali uzalud. Ambika pokušava da ugasi vatru na velu. Uleće Ratore, pomaže joj da je ugasi, hoće da je povede napolje. Međutim, Ambika se otima, kaže da neće ići nigde dok Miti ne umre.(NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  13 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site