Ambika je uhapšena!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Odbačena (1 350.ep.) 04.04.2014. – Ambika je uhapšena!

By  | 
Ambika je uperila pištolj u Akaša

Ambika je uperila pištolj u Akaša

Svi su zaprepašćeni Ambikinim potezom, viču joj da pusti Muktu. Ona počne da se smeje kao poludela, ruga im se da su emotivne budale, kaže da je tu grešku i Miti napravila. Ratore krene ka njoj, ali ga ona zaustavi zapretivši da neće žaliti da ubije svoju polustestru. Višnu joj vikne da to ne radi. Akaš je ljut, viče. On kaže Ambiki da ubije njega, on je taj koji ju je povredio. Ambika potvrdi da je tako, on je taj koji treba da umre jer ako ostane živ ona će se uvek sećati da je izabrao Miti umesto nje. Život joj je uništen zbog njega. Gurne Muktu pa uperi pištolj u Akaša. Nastavi kako Miti nikada neće biti srećna, čak iako je spašena. Akaš joj govori da se ne ponaša glupo, neka spusti pištolj. Ona nišani u njega. Da bi joj skrenula pažnju, Mukta vikne Ambikino ime, pa Akaš pritrči i zgrabi je za ruku. On, Ambika i policajke se otimaju za pištolj. Ostali ne znaju šta da rade, zatečeni su. Pištolj opali. Ambiki uspevaju da otmu pištolj. Dok je odvode ona viče i obećava da će se vratiti, ona nikada ne ostavlja osvetu nedovršenom.
Svima padne kamen sa srca, a onda Mukta preneraženo vrisne: “VIŠNU!!”
Vidimo da je njemu krvavo uvo. Mukta poleti ka njemu, plače, pita ga da li je dobro. Prilazi mu i Akaš. Višnu uverava Muktu da je u redu. Akaš mu stavlja krpu na uvo. Ipak, kreću u bolnicu.

Miti je u besvesnom stanju, takođe u bolnici. Tu su i Đogi, Tapu i Damini, kao i doktori koji se konsultuju. Miti se polako budi, stavlja ruku na gušu. Svi se jako obraduju. Miti se obrati Tapu, kaže joj da se brine o njenoj nani. Damini joj kaže da je sve bio ružan san koji je sada okončan. Sve će biti u redu.
Miti pada u san, bunca: “Ubila sam Ambiku… Izgoreće, neka je neko spasi…”
Doktor kaže porodici da je Miti pod jakim stresom, ali ubrzo će se oporaviti (ja rek’o gotovo, sad će da izgubi sećanje 😀 – prim.prev.). Porodica krene napolje, ali Miti u snu uhvati Damini za ruku. Ide pesma “Odbačene”. Đogi i Tapu ih gledaju.
Na drugoj strani, doktor savetuje Višnua šta da radi. Mukta i Ratore su takođe prisutni.
Damini pogleda ka nebu: “Ićki, naša Miti je sada dobro.” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno