Ambika je uhapšena!

Indijske Serije

Odbačena (1 350.ep.) 04.04.2014. – Ambika je uhapšena!

By  | 
Ambika se ne plaši nikoga

Ambika se ne plaši nikoga

Ambika je u prostoriji za ispitivanje. Prekoputa nje je inspektorka sa drvenim štapom. Kaže strogo Ambiki kako je leš pripadao ženi onog nesrećnog čoveka koji je dolazio u pol.stanicu poslednjih 7 dana. Da nije inspektorova ćerka, pokazala bi joj ona šta sve može da joj uradi. Ambiki titra blagi smešak na licu, potpuno je opuštena. Inspektorka lupi štapom po stolu, ali Ambika nije nimalo impresionirana. Kaže prkosno kako je sve to bila igra njenog uma. Rođena je u kući jednog policajca. Znala je već neko vreme da će joj trebati leš, samo nije znala da će to biti tako brzo. Srećom, lako je dobila leš i to leš trudne žene. Smeje se zlobno kao luda. Inspektorka vikne na nju. Ambika nastavi kako je ta žena pošla na trčanje. Njen otac (Čobi) je se dočepao. Leš, benzin – sve je bilo sređeno, nakon čega je pozvala Miti na tvrđavu i u međuvremenu je gurnula. Stavila je leš te žene. Pre toga ju je već obukla u sari sličan njenom. Polila ju je benzinom i upalila šibicu. Miti je nju videla kako gori.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Tapu objašnjava Miti kako se sve u stvari desilo. Miti je tužna što je Ambika toliko mrzi. Grli Damini koja joj kaže da onaj koji mrzi nikad nema mira. Istina na kraju uvek pobeđuje. Miti želi da ide kući, pa Đogi i Tapu odlaze da se raspitaju kod doktora kada može otpustiti Miti.
Miti: “Kada je trebalo da me obese, osećala sam se kao da mama drži ruku oko mog vrata kako ne bih osetila nikakav bol. Sve vreme dok sam bila u zatvoru ona me nikad nije ostavljala samu. Kad je trebalo da me pogube, mama mi je rekla da se ne plašim jer je ona uz mene, da ipak dolazim k njoj i biću njena ćerka u svakom životu.”
Ona i Damini se grle, emotivne su i obe plaču.

Ratore kaže Višnuu da misli da oni (Mitina porodica) ne žele da ga vide. Višnu ga uverava da sigurno niko nije ljut na njega jer je uradio ono što je smatrao ispravnim, a na kraju im je i pomogao u spašavanju Miti. Ona se nikada ne može naljutiti na njega.
Ratore: “Da li mi je moja mala princeza oprostila?”
Mukta kaže da je srećna što je Miti spašena. Zadirkuje Ratorea da još uvek nije odlučila da li da mu oprosti ili ne. Smeje se. On je grli. Višnuu je drago.(NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  17 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site