Ambika je uhapšena!

Indijske Serije

Odbačena (1 350.ep.) 04.04.2014. – Ambika je uhapšena!

By  | 
Sankrant gleda Ambiku

Sankrant gleda Ambiku

Ambiku vode u ćeliju. Tu se zatekne i Sankrant. Ona zastane, gledaju se. Ambika potom krene, ali joj on prepreči put. Gleda je s bolom. Ona najzad produžu dalje dok on nastavi da gleda za njom. Ekadiš i Akaš mu stave ruku na rame u znak podrške.

Ratore sedi sa Sarikinim mužem koji je tužan jer neće više nikada moći da priča sa svojom ženom. Kaže da mu je inspektorka rekla da će mu istog dana predati njeno telo. Ratore kaže da je obećao da će naći odgovore na njegova pitanja. Pruži mu Sarikin sat. Ovaj se iznenadi. Ratore mu sve ispriča, doda da je njegova ćerka uhapšena zbog svog zločina. Zna da ne može uraditi posmrtne obrede za svoju ženu, ali neka se moli za nju. Moli ga da, ako je to moguće, oprosti njemu i njegovoj porodici.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

U sledećoj: Ratore je došao da vidi Ambiku: “Ti ne možeš biti ničija ćerka, niti žena i majka!”
Ambika je besna: “Nadam se da niko nema oca kakav si ti! Stidim se da gledam tebe koji si pobegao od svojih odgovornosti! Ni ti nisi svetac pa da dobiješ divnu ćerku! Došao si nakon 25 godina da me obasipaš ljubavlju! Ne želim tvoju ljubav! Odlazi odavde! Ne izlazi mi na oči!”
Ratore odlazi iznerviran.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  17 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site