Ratore i Ambika se raspravljaju!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Odbačena (1 351.ep.) 07.04.2014. – Ratore i Ambika se raspravljaju!

By  | 
Ambika vređa Sankranta

Ambika vređa Sankranta

Sankrant je došao da vidi Ambiku, ljut je. Ona ne želi da čuje bilo šta. Sankrant joj na to odgovori da će morati da ga sasluša. Imao je snove, bio je srećan što će postati otac, voleo ju je, a ona ga je samo lagala. Gade mu se žene kao što je ona. Krene. Međutim, Ambika ga zaustavi, počne da ga vređa. Kaže mu da i sluga u njihovoj kući ima više samopoštovanja nego on, zašto bi ona htela da ima njegovo dete. Nimalo se ne kaje zbog onoga što je učinila. Smeje se. Sankrant je ljut, ali ipak ne može da zaustavi suze koje mu klize niz lice. Odlazi odatle žurno. Ambika se smeje kao poludela, a potom se uozbilji.

Miti je došla kod Takurovih i porodica joj želi dobrodošlicu. Srećni su. Divja grli Miti. Nani joj kaže da ih je uplašila. Tapu kaže da se onome ko ima blagoslove majke, ništa ne može desiti. Đogi se slaže. Tapu kaže Miti da ide i uzme blagoslov svoje majke. Svi priđu Ićinoj slici. Miti kaže da je morala da dospe u zatvor kako bi shvatila kroz šta je sve prolazila Ića. Traži blagoslov svoje majke da postane kao ona.

Mukta i Višnu su u svojoj kući. Višnuu se muti pred očima. Mukta ga pita da li je dobro, on odgovori da jeste, ali ima glavobolju. Mukta mu kaže da bi trebalo da odspava malo, a posle će Ići da posete Miti. On kaže da je u pitanju samo stres i to što nije dobro spavao ovih dana. Mukta ga opet upita da li je dobro. On je slaže da jeste, ali mu se u stvari i dalje muti pred očima. Mukta ga grli.

Tapu priča Miti o tome šta je Ambika obećala Akašu (da će se pojaviti kad on potpiše papire za razvod), ali to nije ispunila. Na kraju je istina izašla na videlo i ona je kažnjena kao što i zaslužuje. Miti je pita za Ratorea. Tapu joj odgovori da mu je jako žao zbog onoga što je uradio. Miti joj kaže da Ratore nije kriv, uradio je ispravnu stvar. Ko zna kroz šta prolazi sad, ipak je Ambika njegova ćerka. Dolazi Akaš. Tapu ih ostavi same. On i Miti se gledaju, smeše se. Akaš krene ka njoj. Ona ispruži ruku ka njemu i on je poljubi u dlan.(NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno