Ratore i Ambika se raspravljaju!

Indijske Serije

Odbačena (1 351.ep.) 07.04.2014. – Ratore i Ambika se raspravljaju!

By  | 
Akaš i Miti se grle, loši dani su iza njih

Akaš i Miti se grle, loši dani su iza njih

Miti ga grli, srećna je. Kaže da se oseća kao da sanja. Akaš joj odgovori da to nije san. Priča joj o tome zašto je tražio razvod. Miti mu kaže da ona već sve zna, nema potrebe da govori o tome. Akaš kaže da je njihova ljubav pobedila, bez obzira na sve, dobro je uvek korak ispred. Sada više neće imati nikakvih problema u životu. Poljubi je u čelo, opet se grle.

Muktina porodica stiže kod nje. Nani zabrinuto požuri ka Višnuu i pita ga kako je. On joj odgovori da je dobro. Mukta ih sve ponudi da sednu, kaže da će im onda sve ispričati. Tako i učini. Nani komentariše kako su svi zabrinuti samo za Miti i srećni su što se vratila. A niko ne mari za to što je Višnu pogođen. Svi mole Nani da se smiri, ali ona tera po svome. Popuje Damini.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Ratore dolazi da vidi Ambiku. Ona mu kaže da može da ide ako je došao da joj drži lekcije. Ona nije njegova ćerka, niti je on njen otac. Pita ga gde je bio kad je njena majka živa gorela. Ratore joj odgovori da bi bolje bilo da je otišla zajedno sa svojom majkom, nego da je dočekao taj dan. I bolje bi bilo da nikad i nije saznao da je rođena. Ambika mu odbrusi da nije ni ona baš ponosna što je on njen otac. Ratore odvrati da je ona u stvari Čobijeva ćerka jer u sebi nema njegove principe, niti Malvikine. Ona mu odgovori da je moguće da je ona na Čobija, ali je krv sigurno njegova (Ratoreova). On je bio jako opsesivan, i zato je i ona volela Akaša isto tako opsednuto. Ratore je upita zna li ona uopšte šta je ljubav. To nije ljubav, to je manija. Prava ljubav je ona između Miti i Akaša, a koju ona ne može videti. Kada ima ljubavi onda se žrtvuješ za sreću voljenog bića. Ljubav nije opsesija. Ambika ga pita da li je onda to što je pobegao od njene majke, dok je gorela, bila njegova ljubav. Ratore kaže da mu ona ne bi verovala čak ni da joj ispriča pravu istinu jer joj je Čobi isprao mozak lažima. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  8 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site