Mukta je trudna!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Odbačena (1 352.ep.) 08.04.2014. – Mukta je trudna!

By  | 
Tapu i Ratore

Tapu i Ratore

Akaš i Miti stoje na vratima kuće dok Ekadiš radi aarti kako bi im poželela dobrodošlicu. Svi su srećni i smeše se. Ekadiš traži oproštaj od Miti, kaže joj da sada može srećno započeti svoj novi život. Miti i Akaš se smeše, klimnu glavom. Ulaze unutra, uzimaju blagoslov od Ekadiš. Miti se savije da uzme blagoslov i od čika Kaše. Ekadiš joj kaže da bez blagoslova boga Šive ona ne bi dobila taj novi život, neka ide u hram da upali diju. A ona će joj poslužiti ukusnu hranu koju joj je pripremila. Miti s osmehom klimne glavom.

Tapu je kod Ratorea. Ona mu kaže da su kući svi srećni sem njega. Zna da on sada razmišlja o tome ko šta misli o njemu. Ali, neka ode jednom kod Miti, nije ništa loše učinio. Samo je rekao ono što je video. I on je znao da je Miti nedužna. Čim je saznao istinu otišao je da nađe Ambiku. On joj odgovori da nije kukavica pa da ne može da se suoči s Miti. Ali, stidi se kad samo pomisli kako je njegova ćerka to mogla da uradi. Tapu uporedi taj slučaj sa svojim. Kaže kako su i ćerke Đogija Takura mnogo grešile. Ako je ćerka Raguvendira Pratap Ratorea grešila, te greške mogu biti ispravljene jer su svi oni ljudi, a ljudi greše. Ratore skrene pogled, a onda joj iznenada pruži ruku. Ona stavi svoju ruku u njegovu. Prilaze jedno drugom bliže i on stavlja ruku na njen struk. Drugu ruku stavi na njen obraz i kaže kako ne zna šta bi bilo s njim da ona nije ušla u njegov život. Bežao je od samoga sebe, od svih pitanja, ali prestao je kada ju je upoznao. Stvari su se promenile samo zbog nje. Mazi je po kosi. Grle se.

Ekadiš, Miti i Akaš silaze niz stepenice, krenuli su da jedu. Dolazi Sankrant i baca se Miti pred noge sklopljenih ruku, moleći za oproštaj. Miti ga podigne, uverava ga da nije pogrešio. Pavitra u sebi pomisli kako će od Miti napraviti Boga budu li nastavili da joj ovako dodiruju noge. Miti nastavi, kaže Sankrantu kako je on samo verovao i voleo Ambiku čista srca. Ona (Ambika) je nesrećna utoliko što ga je izgubila. Sankrant odgovori kako će za njega njegova snaja od sada pa nadalje biti jedina istina, inače će umreti. Miti ga strogo prekine i kaže mu da ne govori više tako. U tom domu će biti samo sreća. Živeće zajedno kao jedna porodica bez obzira bude li neka Ambika ili bilo ko drugi pokušao da se umeša među njih. Sankrantu su suzne oči. Ekadiš doda da čvrsto veruje da, dok je Miti tu, ona neće dozvoliti da se ikome desi nešto loše. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno