Mukta saznaje da je Višnu otpušten!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Odbačena (1 353.ep.) 09.04.2014. – Mukta saznaje da je Višnu otpušten!

By  | 
Mukta i Miti

Mukta i Miti

Višnu i Akaš posmatraju dve drugarice

Višnu i Akaš posmatraju dve drugarice

Akaš ulazi u kuću Takurovih, iznenadi se kad vidi da svi igraju i vesele se. Ovi ga primete pa stanu i uozbilje se. Ratore pokaže Tapu gestom da ništa ne govori. Akaš kaže Miti da ga je zvala kući i rekla mu da se nešto važno dešava, a oni slave. Miti klimne glavom, ima nešto važno da mu kažu. Ideja je bila Nanina, i ona je njih uplašila na isti način. Akaš je radoznao. Miti pogledom kaže Nani da ona ispriča. Ona to i uradi, kaže mu da će Mukta postati majka. Akaš se obraduje, uhvati Miti za ruku i njih dvoje požure uz stepenice, kod Mukte i Višnua.

Nani je u kuhinji s Damini, pravi “kheer” za Muktu. Kaže Damini da spakuje svo suvo voće u kutije, pošto Višnu nije sposoban da joj sve to nabavi. Doda kako će njena Mukta dobiti sina, već je toliko devojaka u toj kući. Damini joj odgovori da nema razlike između muškog i ženskog, ali, ako to poželi čista srca, onda će definitivno biti kako želi. Doda da je jako srećna što će Mukta postati majka. Nani je srećna što je ovaj put Mukta prva u nečemu, postaće majka pre Miti. Smeje se, kao i Damini koja klimne glavom.

Miti i Akaš su kod Mukte, čestitaju joj.

Juvrađ drži Muktinu sliku: “Mnogo mi nedostaješ. Želim da te vidim, pričam i provodim vreme s tobom, ali plašim se da te nije muž nahuškao protiv mene.”
Puštaju nam Juvrađovo sećanje: Višnu je besan jer je saznao da je povređeni radnik dobio kompenzaciju. Njegov cilj je da za tih 30 dana, koliko će još biti na poslu, pomaže radnicima. Sećanje se završava. Juvrađ zove Muktu koja je zauzeta razgovarajući s Akašem i Miti. Telefon joj je na vibraciji. Višnu ga uzme i vidi ko zove. Prekine poziv. Juvrađ zove ponovo, Višnu čuje vibraciju, ali se ne javlja niti daje telefon Mukti. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno