Mukta saznaje da je Višnu otpušten!

Indijske Serije

Odbačena (1 353.ep.) 09.04.2014. – Mukta saznaje da je Višnu otpušten!

By  | 
Miti predstavlja Akaša učiteljici u sirotištu

Miti predstavlja Akaša učiteljici u sirotištu

Miti brblja s Muktom

Miti brblja s Muktom

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Mukta i Višnu su kući. Juvrađ ponovo zove Muktu. Višnu opet uzima telefon. Mukta ga pita ko je to. On joj odgovori da je to g-din Juvan i predloži joj da ga pozove ujutru, ali Mukta odgovori da je možda nešto važno u pitanju, nikada ne zove tako kasno. Javlja se. Juvrađ je pita kada će doći na posao. Ona mu odgovori da će ona i Višnu početi za 2-3 dana. Višnu pažljivo sluša. Juvrađ je iznenađen što Višnu ništa nije rekao Mukti. Kaže joj da se on neće mešati između muža i žene. Neka ga ona pita. Hteo je samo da joj kaže da bi mogla da, ako su se stvari kod nje normalizovale, uskoro počne da radi jer ima dosta posla. Završavaju razgovor. Mukta upita Višnua šta se to desilo na poslu. On joj prizna da je otpušten. Izgubio je posao i radi još 30 dana. Ona je iznenađena. Pita ga zašto joj ništa nije rekao. On se u sebi pita kako da joj sve prizna, skoro je dobila lepe vesti. Ne bi trebalo da joj kaže nešto što će zakomplikovati stvari. Kaže joj kako je on uz radnike, dok je Juvan protiv njih. Stvari su se zakuvale i Juvan ga je otpustio. Mukta odgovori da ga razume (Višnua), on radi samo ono što je ispravno. Ne bi ugrozio svoje principe čak ni zbog posla. Možda ga g-din Juvan nije lepo shvatio, kao ni to da će njegova kompanija biti na gubitku ako ga otpusti. Višnu je pita šta će da radi. Mukta kaže da ne može ostaviti posao jer sada situacija zahteva drugačije. Radiće dokle god bude mogla za dobrobit njihovog deteta. A on će uskoro dobiti dobar posao. Sve će biti u redu. Grle se.

Akaš i Miti su došli da posete Ićino sirotište. Ulaze unutra. Žao im je jer je ustanova dosta propala i deca nemaju baš dobre uslove. Miti kaže da je to sirotište bilo san njene majke. Akaš joj obeća da taj san neće nestati. Preurediće sirotište. Miti doda kako su oni odrasli, ali nikad se nisu osvrnuli da vide koga sve tu ima. Želi da se maksimalno posveti sirotištu. Akaš je i više nego srećan da joj udovolji. Učiteljica ih primeti i priđe im. Zapanjena je koliko Miti liči na Iću. Miti joj kaže da je ona njena ćerka, predstavi i Akaša. Učiteljica hvali Iću. Miti zazvoni telefon, to je vesela Mukta. Ona kaže Miti da su pripreme obavljene. Obe su srećne i brbljaju o nekom svom planu. Akaš slatko ćušne Miti (mnogo se raspričala :)) pa ona kaže Mukti da je u sirotištu i mora da prekine poziv. Završavaju razgovor. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  12 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site