Mukta saznaje da je Višnu otpušten!

Indijske Serije

Odbačena (1 353.ep.) 09.04.2014. – Mukta saznaje da je Višnu otpušten!

By  | 
Tapu se pita zašto nema Mukte

Tapu se pita zašto nema Mukte

Ratore je shvatio Muktin plan

Ratore je shvatio Muktin plan

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Dolazi Višnu sređen za posao, pita Muktu da li je spremna da krenu. Ova se zbuni, pita ga gde će, rekao joj je da je otpušten zbog problema s onim radnikom.
On klimne glavom pa se iznervira: “Zar ja nemam nešto drugo da radim? Misliš da lažem i smišljam izgovore? Misliš da samo ti imaš posla, a ja nemam? Ne idem da traćim vreme!”
Mukta je iznenađena njegovom reakcijom.
Potom se seti reči doktora koji je pregledao Višnua kad ga je okrznuo metak: “Važno je uraditi neke testove ako bude osećao vrtoglavicu.”
Pomisli kako je Višnu imao te simptome. Pita ga zašto reaguje tako, njihova je odgovornost da vode svoju kuću. Kad budu dobili dete ona će ostajati kući dok će on ići na posao. To je njihov dogovor. Kaže mu da mora uveče da ode do lekara da mu urade neke testove. On kaže da hoće da ide s njom. Ona pristaje. On se smeši zadovoljno. Muku odlazi.

Tapu stiže u restoran nekog hotela i traži da joj pokažu sto koji je rezervisan na Muktino ime. Konobar je uputi do stola. Tapu se malo iznenadi kad vidi ruže na stolu koji je postavljen za dvoje. Gleda unaokolo. Zove nekoga telefonom (verovatno Muktu). Tu dolazi i Ratore koga konobar uputi za isti sto. On se iznenadi kad zatekne tu Tapu, baš kao i ona što vidi njega. Sednu.  Tapu zove Muktu, da vidi što je nema. Ona se ne javlja. Ratore se smeška jer mu je sve jasno. Zaključi da je sve to Muktino maslo, smeje se. Tapu je zbunjena. Ratore joj objašnjava da je rezervisani sto za dvoje. Gleda je. Ona se malo postidi.

Juvrađ priča sa Šarmom (šef gradilišta) o Višnuu. Kaže mu da se nada da je sada sve u redu. Šarma odgovori da nije, Višnu upravlja radnicima kao kakav političar. Juvrađ uoči Muktu. Prokomentarše kako bi naučio Višnua lekciji, samo da nije Muktin muž. Šarma kaže da je siguran da Mukta ne zna šta se desilo na gradilištu. Odlazi. Juvrađ priđe Mukti. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  12 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site