Mukta saznaje da je Višnu otpušten!

Indijske Serije

Odbačena (1 353.ep.) 09.04.2014. – Mukta saznaje da je Višnu otpušten!

By  | 
Mukta je zamišljena

Mukta je zamišljena

Počnu da pričaju o poslu koji treba da se uradi, a zatim i o Mitinom slučaju. Mukta mu kaže da ne treba da joj plati za dane koje nije radila. Međutim, on je podseti da je ona senior. Ona je već završila posao koji je imala. Juvrađ kaže da ide, ima posla, ali ona bi da popričaju o nečemu bitnom. Juvrađ joj odgovori da nema vremena ako želi da priča o Višnuu. Pita je zar nije pomogao njenom mužu tako što mu je dao dobar posao, poziciju i odgovornost. No, ipak, njemu su radnici važniji od njih. Žao mu je, ali ne može ništa više da učini. Doda da bi bilo dobro da se njihova privatna veza ne sudara sa profesionalnom. Mukta se izvinjava i obećava da neće više pominjati tu temu.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

U sledećoj: Juvrađ pošalje Mukti poruku sa sadržajem: “Zdravo!” Njen telefon je kod Višnua i on odgovori umesto Mukte. Juvrađ šalje sledeću poruku u kojoj poziva Muktu na večeru. Višnu opet odgovori umesto Mukte: “Pristajem. Doćiću kad god poželite.” Juvrađ je zadovoljan.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  12 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site