Ambika krišom dobija poruku!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Odbačena (1 354.ep.) 10.04.2014. – Ambika krišom dobija poruku!

By  | 
Tapu i Ratore na sastanku

Tapu i Ratore na sastanku

Ratore objasni Tapu da je sto rezervisan samo za dvoje, npr., za njih. Gleda je i smeška se. Tapu mu stidljivo odgovori da je sumnjala, ali sada je potvrđeno. Mukta će postati majka, ali ne zna kada će odrasti. Na njega je povukla, baš je nevaljala. Ratore ne skida osmeh s lica, kaže da jeste tačno da ima njegove osobine. A ako je zaista baš tako onda je sigurno naručila i njihovu omiljenu hranu. Pričaju o prvom sastanku, kada su plesali. Sasvim slučajno su i sada u sličnim odevnim kombinacijama koje su nosili tada. Ona je imala crni sari, a on crvenu kravatu. Ratore kaže da su igrali uz pesmu “Pyaar ki ek kahani suno”. Zagleda se u nju. Njoj je malo neprijatno, stidi se. Kaže mu da je tada bio baš romantičan, došao joj je pred kuću sa svadbenom svitom. Ratore odgovori da je on i dalje romantičan, ali treba da ima nekog prema kome bi bio romantičan. Tapu kaže kako se toliko toga promenilo s godinama, sem činjenice da su oboje sami. Začuju muziku. Pored njihovog stola sviraju violinisti. Ratore i Tapu uživaju u nostalgičnoj melodiji. Gledaju se i smeše.

Miti je donela Akašu tifin (kutija s hranom). Primeti da se on još nije spremio za posao. Strogo mu kaže da se brzo spremi i okači mu tifin na rame. Njega mrzi da ide, ona ga gurka. On je uhvati, podigne i skoni. Zagleda se u njene oči. Ona se izgubi. Hoće da pođe, ali je on uhvati i zaustavi. Kaže joj da taj dan želi da provede sa svojom ženom. Taj trenutak (s njom) neće proći. Za posao se može pobrinuti i sutradan, ali bi bio veliki gubitak za njega da pusti da taj trenutak nestane. Privuče je sebi, gledaju se zaljubljeno. Ona hoće da ga zavara, krene ka njemu, hoće da mu se provuče i pobegne, ali je on preduhitri. Kako bi se izvukla, pogleda ka spratu pa mu kaže da ide dever. Akaš se uozbilji i rastuži. Miti ga pita šta je bilo. On pogleda ka spratu, pita se kako da kaže bratu da je Ambika došla u njihovu kuću zbog osvete i uništila njegov život. Stalno sedi u sobi i drži njenu sliku. Za sve je on (Akaš) kriv. Miti mu kaže da Sankrant voli Ambiku, on (Akaš) to mora shvatiti. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Akaš i Miti

Akaš i Miti

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno