Ambika krišom dobija poruku!

Indijske Serije

Odbačena (1 354.ep.) 10.04.2014. – Ambika krišom dobija poruku!

By  | 
Ambika krišom dobija poruku!

Ambika krišom dobija poruku!

Ambika je u svojoj ćeliji, sedi. U zatvorskoj je odeći. Čuvarka joj donosi hranu, gleda je. Ambika ne obraća pažnju na nju. Čuvarka se okrene i polako krene. Počne da pevuši melodiju koju je Ambika pevušila Akašu. Ambika potrči ka rešetkama, doziva je, pruža ruke. Međutim, ova odlazi ne okrenuvši se. Ambika pogleda u tanjir s hranom. Razgrne hranu i nađe papir na kome su zalepljene slike Višnua, Mukte, Ratorea, Akaša i Miti (čija slika stoji u centru). Njihove glave su zaokružene crvenom hemijskom (kao da im omča stoji oko vrata).
Jako se obraduje: “Tata je dobro! Kakva divna poruka! Ti si zaista moj otac, a ne onaj Ratore! Ti ćeš me izbaviti odavde i zajedno ćemo sedeti i posmatrati dramatični kraj Akaševe porodice!”
Smeje se kao poludela i uzima da jede.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Sankrant je u sobi i gleda Ambikinu sliku. Priseća se kako mu je predložila da imaju bebu, a zatim i kako ga je ismejavala u zatvoru. Akaš i Miti ga posmatraju. Miti pokuca. On brzo obriše suze i sakrije sliku iza leđa. Miti mu priđe i nasmeši se. On skrene pogled. Miti mu kaže da nema potrebe da krije. Akaš ga pita zašto to radi, zna celu istinu, kako onda može tu da sedi i drži njenu sliku. Ona ga nikad nje volela. Pita ga zašto tako uništava svoj život. Miti oslovi Akaša i zavrti glavom. Pita ga može li da popriča nasamo s deverom, na dva minuta. Akaš baš i ne bi da ode, ali ga Miti zamoli. On nevoljno odlazi. Sankrant sedne i pogleda u Ambikinu sliku. Kaže Miti da se jako trudi, ali ne uspeva da zaboravi Ambiku. Miti odgovori da zna da je on nju voleo čista srca. Sankrant kaže da se ona poigrala sa osećanjima sviju njih. Izvrnula je ruglu sve njihove veze. Nikada ga nije volela. Samo je jurila Akaša. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  3 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site