Ambika krišom dobija poruku!

Indijske Serije

Odbačena (1 354.ep.) 10.04.2014. – Ambika krišom dobija poruku!

By  | 
Miti i Sankrant razgovaraju o Ambiki

Miti i Sankrant razgovaraju o Ambiki

Miti: “Ništa nije dobila svime time. Uradila je ono što je smatrala da je dobro, ali je završila u zatvoru. Ništa nije dobila. Ovo je tvoj život. Ti treba da odlučiš šta želiš. Sreća tvoje majke i tvog brata leži u tvojoj sreći. Moraš sve da zaboraviš kako bi mogao da nastaviš sa životom. Razmišljaj o tome kao o ružnom snu jer ona te je izdala.”
Sankrant se složi s njom i kaže kako je samo na sebe mislio. Cepa Ambikinu sliku. Miti ispruži svoju ruku jer hoće da joj obeća da će uvek biti srećan. On stavlja svoju ruku u njenu i obećava. Ona mu kaže da se spremi da ide na posao.

Juvrađ gleda Muktine slike na video bimu. Mazi jednu njenu sliku. Izvadi mobilni.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Mukta je zauzeta radom u kuhinji, dok Višnu prelistava časopis. On vidi da je Mukta dobila poruku, taman krene da joj kaže, ali onda vidi da je poruka od Juvana. U poruci stoji samo “Zdravo, Mukta.” Višnu je ljut. Mukta (okrenuta mu je leđima) ga pita šta želi za večeru, ali on kao da je nije čuo. Mukta ga opet pita, on joj zamišljeno odgovori ovaj put. Ne oseća se dobro, opet ima vrtoglavicu, ali ne govori Mukti ništa. Drži se za vrat. Šalje Juvrađu poruku u Muktino ime: “Zdravo, Juvane.” Juvrađ se obraduje što Mukta nije odgovorila sa “g-dine Juvan”. Pošalje joj poruku da želi da je vidi. Višnu pročita to i pogleda Muktu koja nema pojma šta se događa. Ponovo odgovori u Muktino ime: “Videćemo se sutra u kancelariji.” Juvrađ šalje poruku: “Puno mi nedostaješ. Ne samo meni, već i svima u kancelariji.” Mukta ode do komšinice da uzme čili. U međuvremenu, Juvrađ pošalje poruku u kojoj poziva Muktu na večeru. Višnu mu odgovara potvrdno. I dalje se ne oseća dobro. Juvrađ je zadovoljan odgovorom koji je dobio. Pošalje poruku da će joj napisati lokaciju kad rezerviše sto. Želi joj laku noć. Višnu pomisli u sebi kako Juvan pravi veliku grešku, ako se nešto desi njegovoj ženi ubiće ga. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  3 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site