Višnu shvata da je Juvan u stvari Juvrađ!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Odbačena (1 356.ep.) 14.04.2014. – Višnu shvata da je Juvan u stvari Juvrađ!

By  | 
Miti pokušava da nauči nešto Ekadiš

Miti pokušava da nauči nešto Ekadiš

Ekadiš kod kuće vežba ono što je naučila u školi u sirotištu. Međutim, sve izgreši. Tuda prođe Miti i vidi to. Sedne da je nauči na svoj način, briše joj ono što je napisala. Ekadiš se buni, kaže da ima i druge stvari da radi, hoće da ode. Miti joj ne da. Ekadiš kaže da ne želi da jedno uči kod kuće, a drugo tamo. Miti joj pokazuje kako treba da piše. Kaže da će nakon mesec dana polagati ispit. Ekadiš se izgovara da ide da pije vodu i odlazi.
Neko je na vratima, Miti ih otvara. To je Ratore koji je došao da pozove nju, Akaša i Sankranta na Baisakhi (Baisakhi ili Vaisakhi je festival koji proslavlja silazak boginje Gange na zemlju) zabavu kod njega. Bude mu žao Sankranta, kaže da će to biti dobra promena za njega. Miti se složi, ali kaže da zna da će Sankrantu trebati malo više vremena da preboli. Ona i Akaš će sigurno doći. Ratore joj kaže da je srećan što je preuzela brigu oko sirotišta “Damini”. Ona odgovori da jeste, ali ne zna hoće li raditi tako dobro kao njena majka. On odgovori da je u potpunosti uveren da hoće. On u njoj uvek vidi njenu majku i ono što ne bude mogla da uradi, njena majka će joj svojim blagoslovima pomoći da uradi. Miti mu zahvali. Otkrije mu da je išla u policijsku stanicu i videla Ambiku. Ratore odgovori da bi ona pre trebalo da bude smeštena u ustanovu za mentalno obolele. Miti kaže da, pošto je on njen otac, samo on može da je iščupa iz svega toga. Moraće da je urazumi. On na to odgovori da ne želi da priča o nekome s kim nema nikakve veze. Treba da se posveti pripremama za zabavu pa odlazi. Miti se priseti incidenta s misterioznom ženom. Pita se zašto sve vreme čuje viku te žene. Ništa nije mogla učiniti za nju.

Juvrađ je ceo rastoran rezervisao samo za Muktu i njega.
Sipa šampanjac u dve čaše: “Svake noći u zatvoru mislio sam na tebe! Uništila si Juvrađa Sing Bundelu! Ispuniću tu svoju neostvarenu želju! One noći to nisam uspeo, ali večeras zasigurno hoću! Obećavam ti, posle ovoga noćas, nećeš moći da se pojaviš ni pred kim! (Stavlja nešto u jednu od čaša.) Hajde, čekam te, Mukta!” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno