Višnu zaboravlja šta je hteo da kaže Mukti!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Odbačena (1 357.ep.) 15.04.2014. – Višnu zaboravlja šta je hteo da kaže Mukti!

By  | 
Mrunal Jain - Akaš

Mrunal Jain – Akaš

Mukta ne može da čuje šta joj Višnu govori. Kaže mu da brzo dođe, onda će pričati. Prekida poziv. On se nervira.

Akaš i Miti su kolima stigli do pol.stanice. Akaš hoće da krene da podnese prijavu u vezi one žene, ali Miti počne da priča o strahovima. Kaže mu da su njena majka, brat i ona bili iza rešetaka. Ona je prošla kroz isti bol kroz koji je prošla i njena majka. Akaš joj kaže da ne razmišlja tako. Ona mu kaže da ne može da prestane da sebi postavlja ista pitanja iznova i iznova. Akaš joj govori da su za njega ona i njena majka nedužne. Juvrađ je dobio kaznu za svoja zlodela. Ali, ono što se desilo njoj i njenoj majci bilo je nepravedno. Miti razmišlja o Juvrađu, ne zna gde bi on sada mogao da bude i kako je. Akaš je upita da li bi htela da ga vidi, ali ona negira. Kaže mu da ode i podnese prijavu, a ona će čekati napolju. Akaš izlazi iz auta i ulazi u pol.stanicu. Miti se priseća kako je stajala bespomoćna gledajući kako odvode onu ženu.

Juvrađ i njegov menadžer su u doktorskoj ordinaciji. Menadžer traži od sestre da brzo pozove najboljeg doktora, hitno je. Ona izlazi. U ordinaciju ulazi inspektor s jednim policajcem. Juvrađ se šokira i uplaši kad ih ugleda. Inspektor ga pita da li se potukao s nekim. Juvrađ ga slaže da je bio na žurci i da je pao sa stepeništa. Neka ne brinu, njegov menadžer će prijaviti slučaj. Inspektor pita za detalje. Juvrađ se pravi da ima glavobolju i signalizira menadžeru da se pobrine za inspektora. Menadžer vodi inspektora napolje dok Juvrađ viče med.sestri da požuri je ne sme da propusti let. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno