Oteta žena je Kađri!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Odbačena (1 358.ep.) 16.04.2014. – Oteta žena je Kađri!

By  | 
Akaš i Miti

Akaš i Miti

Miti sanja otmicu one žene.
Prene se iz sna i poviče: “Sestro Kađri (naši će verovatno ovako da prevedu Kajrino ime pa odsad pišem tako – prim.prev.)!”
Akaš se takođe prene. Miti mu uznemireno kaže da oseća da je oteta žena sestra Kađri. Akaš je zbunjen. Miti mu kaže da je donekle sigurna da je to bila ona. Akaš kaže kako bi ona sigurno pozvala njega ili njegovu majku da je došla u grad. Miti ga moli da je što pre pozove. On pokuša, ali bezuspešno. Kaže da je teško dobiti nekoga u Aatishgarh-u jer imaju problema s mrežom. Da se desilo nešto loše, oni bi to saznali. Predloži da pitaju Ekadiš, ali Miti ne želi da je uznemiravaju u to doba. Pitaće je sutradan. Akaš je uverava da je sve u redu, prijavili su slučaj. Rekli su im da će istražiti sutradan i da će dati sve od sebe da nađu tu ženu. Ugasi svetlo. Ona mu legne na rame dok je on nežno tapka po glavi kako bi je uspavao. Ona razmišlja.

Dva pijanca prolaze pored bordela. Zadevaju dve žene koje stoje ispred, one ih teraju da idu. Kađri lupa na vrata, hoće da ode odatle. Upadaju dva muškarca i viču na nju da ćuti. Kažu da niko neće doći da je spasi, a ako neko i pokuša, oni će ga srediti. Kađri plače i moli ih. Gurne jednog i počne da beži ka vratima, kad se na njima pojavi neka žena (ne vidimo joj lice). Kađri je gleda u šoku i uplašena. Muškarci je povuku unutra i gurnu, pa ona padne. Oni odlaze dok ih ona plačući moli da je puste. Oni je ponovo zaključaju. Kađri tuži, hoće kući.

Jutro je. Ekadiš i Pavitra su za stolom. Ekadiš vežba brojanje. Pavitra je gleda belo, pa se Ekadiš nervira. Miti im donosi doručak, obe hvale njeno kuvanje. Dolazi i Akaš, sedne. Miti ga dodirne po ruci i pogledom mu da znak. On klimne glavom. Pita Ekadiš za Kađri. Ova mu odgovori da nije u kontaktu sa svojim bratom još od one svađe. Pita odkud to da se setio nje tako iznenada. Miti i Akaš se pogledaju. Akaš joj ispriča šta je Miti videla i kaže da oseća da ta oteta žena može biti baš snaja Kađri. Ekadiš kaže Pavitri da ide da pozove Kađri. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno