Juvrađ i Višnu se sreću u bolnici!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Odbačena (1 359.ep.) 17.04.2014. – Juvrađ i Višnu se sreću u bolnici!

By  | 
Miti

Miti

Višnu upozorava Nani da ga ne naziva više gubitnikom inače će snositi posledice, nastavi: “Dosta je bilo vaših gluposti! Sledeći put kad budete pokušali da mi kažete nešto tako, nakon toga više nećete biti u stanju da kažete bilo šta!”
Nani ga podseti an manire, ali joj on odbrusi da se poštovanje stiče. Nani preti da će sve reći Đogiju, ali Višnua nije briga, kaže da će on njemu reći kako ga ona stalno vređa. Odlazi. Nani ne može da veruje, pita se šta je s njim.

Miti uverava Muktu da će se Tapu i Ratore venčati po svaku cenu. Moraju brzo nešto da smisle. Mukta joj zahvaljuje na podršci.

Višnu udeljuje komplimente Miti koja se oseća zbunjeno. Kaže joj da je jako lepa, posebno danas. Siguran je da je Akaš čini srećnom. Miti je čudno njegovo ponašanje. Pita šta mu se desilo. On je opet pohvali, kaže da joj ta boja odeće jako dobro stoji i čak joj i naglašava lepotu. Pita je zar ne misli da bi trebalo da izađu i zabave se. Miti pristaje, kaže da će pitati Akaša. Višnu je srećan što će postati otac, jedva čeka. Kaže Miti da bi i ona i Akaš trebalo da planiraju dete. Nakon što Miti ode, Višnu ponovo počne da priča o njenoj lepoti, a onda pomisli kako je trebalo nešto da kaže, ali ne zna šta.

Nani govori Mukti da je Višnu bio neučtiv prema njoj, ali Mukta ne veruje u to.

Čovek donosi Kađri neku odeću i kaže joj da je obuče. Ona ne želi. Čovek joj zapreti da je bolje da je sama obuče nego da to neko uradi umesto nje. Ona plače.

Juvrađ i Višnu se sreću u bolnici (Višnu je došao da uradi testove, kao i Juvrađ). Višnu je zabrinut za Juvrađevo zdravlje i pita se šta mu se desilo. Juvrađ je zatečen i planira da otkrije zašto se Višnu ponaša kao da se ničega ne seća. (NASTAVAK NA SLED. STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno