Miti oslobađa još jednu otetu ženu!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Odbačena (1 360.ep.) 18.04.2014. – Miti oslobađa još jednu otetu ženu!

By  | 
Tina Dutta

Tina Dutta

Miti je povređena zbog Naninih reči, plače. Pita se kako može i da pomisli da bi mogla biti ljubomorna na Muktu zato što će ona prva postati majka. Zar bi ona mogla da joj misli loše. Čemu sva ta sujeverja. Pita se kako da razuveri Nani. Akaš je teši, kaže, svi znaju kakva je Nani, toliko je godina živela sa njom, poznaje je. Ne treba da se oseća loše zbog njenih reči. No, za jednu stvar jeste u pravu – i oni bi trebalo da dobiju jednu malu princezu. Miti se postidi. Akaš predlaže da kupljene poklone podeli ljudima u naselju koje je u blizini sirotišta. Ljudi će biti srećni, blagosiljaće Muktu, a i ona će biti u miru.

Mukta priča Višnuu da je Nani uvredila Miti zbog poklona. Višnu kaže da je bilo šta je bilo, ona ne sme da se uzrujava, trudna je. Dolazi Nani, traži Muktu. Onda ugleda Višnua i reši da ode da joj on opet ne bi rekao nešto loše. Višnu je zaustavi, pita je da li to ide jer je Mukta ljuta na nju. Doda da je tačno da su njene reči ponekad grube, ali u njima ima i istine. Mnogo puta je potezala pitanje njegovog statusa, ali on shvata da ona smo brine o tome da Mukta bude srećna. Mukta je ljuta na nju, a trebalo bi da tokom trudnoće bude srećna. Neka ide sad kod nje i razveseli je. Nani je totalno zbunjena. Mukta ne želi da priča sa njom. Nani joj kaže da ponekad greši, ali to je zato što pripada nekom drugom, tradicionalnom vremenu. Moli za oproštaj. Mukta joj kaže da ne radi to, ipak je starija. Ali, mora da shvati da joj je Miti sestra i ona je deo njihove porodice, nije trebalo da onako priča sa njom. Nani priznaje da je pogrešila i kaže da će u buduće voditi računa.

Ispred Akaševe, odnosno, Virove firme, sede neki radnici koji traže posao. Akaš ih vidi i jedan od njegovih radnika mu kaže da je rekao tim ljudima da trenutno nema posla, ali oni neće da odu. Govore kako bi lakše našli posao da su tu g-din Vir ili Baldev. Oni su iz istog mesta kao i Baldev. Akaš im priđe i sazna da su oni radili kod Juvana i da su dobili otkaz, baš kao i Višnu koji se zalagao za njih. Akaš se iznenadi što je Višnu izgubio posao, a nikome nije rekao. On naređuje da se zaposle svi ti radnici i oni mu od sveg srca zahvaljuju. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno