Maharani - nov lik u seriji!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Odbačena (1 361.ep.) 21.04.2014. Maharani – nov lik u seriji!

By  | 
Akaš je gurnuo Višnua

Akaš je gurnuo Višnua

Akaš u besu gurne Višnua i on padne. Dolazi Damini, pita šta se to dešava. Akaš ne odgovori ništa i ode. Miti zove Akaša i govori mu šta se desilo (u vezi devojke koju je našla vezanu i oslobodila je). Akaš samo ćuti. Ona ga pita da li je sve u redu. On joj ispriča šta se desilo sa Višnuom. Miti ga podseti da je Mukta trudna, stres nije dobar za nju u takvom stanju. Traži od Akaša da ode kod Višnua i izvini mu se. Akaš pristaje. Odlazi kod njega i izvinjava se. Međutim,Višnu se ponaša kao da se i ne seća šta je bilo. Akaš mu opet ponudi da radi kod njega, kaže da su oni porodica i nema ničeg lošeg u tome da rade zajedno. On mu ne čini nikakvu uslugu. Višnu razmišlja o ponudi.

Mukta je otišla kod Juvrađa u posetu. On se pita da li joj je Višnu ispričao šta je saznao i da li ju je možda on poslao. Mukta vidi da je on povređen, pita ga zašto joj nije rekao. Razume da on ne meša privatan život s poslovnim, ali ipak… Juvrađ pokušava da da sazna od nje da li joj je Višnu nešto rekao ili ne. Nani je uznemirena i zove Muktu da dođe kući što pre.

Pol.inspektor odlučuje da stavi pod nadzor mesto gde je Miti videla otetu ženu. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno