Mukta je ljuta na Akaša!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Odbačena (1 364.ep.) 24.04.2014. – Mukta je ljuta na Akaša!

By  | 
Mukta tera Višnua da se zakune u nju

Mukta tera Višnua da se zakune u nju

Mukta pomaže Višnuu da ustane, njemu se vrti u glavi. Akaš ga upozorava da slučajno ne ponovi ono što mu je maločas rekao, inače će zaboraviti da su porodica. Svi žele da saznaju o čemu se radi. Mukta pita Akaša kako se usudio da udari Višnua. Miti je zbunjena, ne zna šta se dešava, ovo je već drugi put. Akaš odgovara da mu je Višnu rekao nešto gnusno. Miti želi da zna šta, dok Mukta ne veruje da bi Višnu rekao nešto takvo. Akaš taman krene da otkrije šta mu je to Višnu rekao, ali se zaustavi. Svi ga teraju da kaže jasno i glasno, ali on ne želi jer je to toliko gnusno da je jednostavno bio prinuđen da ga udari. Damini i Miti žele da znaju, ali Mukta i dalje ima puno poverenje u svog muža. Ako je već rekao tako nešto, onda neka Akaš kaže tačno šta je u pitanju. Miti predloži da pitaju Višnua. Višnu je zbunjen jer se ne seća, negira da je rekao nešto loše. Mukta ljutito pogleda Akaša koji odgovori da je to laž. Vikne Višnuu da kaže šta mu je malopre rekao. Miti pokušava da ga smiri. Mukta odlučno odgovori da Višnu nikada ne laže i Miti to i sama zna. Ona tera Višnua da se zakune u nju da ne laže i on to i čini. Akaš ne može da veruje, opet nazove Višnua lažovom. Miti ga opet smiruje. Nani napada Damini što ćuti, kaže joj da ovaj put jasno može da vidi ko je kriv. Isto se desilo i dan pre, Akaš je gurnuo Višnua i on je pao. Đogi joj kaže da ućuti, ali ona kaže da treba da ćuti on. Kaže Akašu da odlazi, nema pravo da se pridruži njihovoj porodici u slavlju. Svi su šokirani njenim rečima. Akaš pristaje da ode. Kaže da treba hladne glave da razmisle, zašto bi on povredio bilo kog člana porodice bez ikakvog razloga. Nije poludeo da udari Višnua tek tako. Miti ga moli da se smiri, ali se i on kune u nju da ne laže. Mukta mu ne veruje, kaže da definitivno veruje u Višnuovu zakletvu. Damini tužno zatvori oči. Miti, pak, kaže da ona potpuno veruje svom mužu, on je nikad ne bi slagao. To šokira Muktu.

Miti kaže Akašu: “Voliš me, zar ne, Akaše? Onda te molim, okončaj ovo, izvini se pred svima!”

Akašu ne pada na pamet da se izvini jer je Višnu kriv. Miti ga ponovo zamoli, oni su jedna porodica. Akaš preleti pogledom preko lica ostalih i shvati da i oni misle da je on kriv. Kaže da mu je sve jasno. Odlazi iako ga svi zovu da se vrati. Miti sklopi ruke i izvini se u Akaševo ime. Potom i ona ode.

Maharani ulazi kod Kađri u sobu i zadovoljan je kad vidi da je obučena poput mlade. Priča joj o njihovoj “profesiji”. Kađri ga moli da je pusti. Maharani je podeća da su je članovi njene porodice prodali, pita gde će. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno