Miti se raspituje o Kađri!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Odbačena (1 365.ep.) 25.04.2014. – Miti se raspituje o Kađri!

By  | 
Miti se izvinjava Akašu

Miti se izvinjava Akašu

Akaš

Akaš

Mukta i Višnu se drže za ruku dok bezuspešno pokušavaju da zaspu. S druge strane, ni Miti ni Akašu (koji je legao na kauč u dnevnoj sobi) ne dolazi san na oči. On je uzrujan zbog Višnuovih reči. Miti razmišlja o Muktinim rečima i kako se Akaš naljutio na nju jer se svima izvinila. Ona siđe dole da popriča sa mužem. On se pretvara da spava, a ovamo krišom viri.
Miti sedne na pod do njega i zagrli ga: “Nisam mogla da zaspim jer mi nedostaješ! Znam da se pretvaraš da spavaš jer sam ja tu. Pričaj sa mnom! Znam da ne spavaš! Molim te, oprosti mi!”
On otvori oči. Miti zna da oni ne mogu dugo jedno bez drugog. Zna i da se osetio loše jer se ona svima izvinila. Samo želi da mu kaže da ne diže ruku na Višnua ma šta bilo. To mu je rekla i onog dana jer je na kraju ispalo da je on kriv. Kaže, pričaće sutradan s Muktom. Sve će biti u redu, neka ne brine. Akaš ima puno poverenje u nju što se toga tiče. Ljubi je u kosu.

Kađri sedi pored kreveta sva pogubljena. Seća se kako ju je Nirbaj maltretirao i bičevao, baš kao i Maharani. Ugleda nož u činiji s voćem, uzime ga i prereže sebi grlo. Krvavi nož joj ispada iz ruke. Međutim, u narednoj sceni vidimo je u krevetu. Kraj nje su doktor i Maharani. Oko grla joj je zavoj. Doktor kaže da rana nije duboka, ali, ostaće joj ožiljak. Doda da je devojka jako hrabra, nije ni reč izustila, niti je uzdahnula dok joj je ušivao ranu. Maharani ljutito potvrdi da jeste jako hrabra. Kađri samo ćuti i ne reaguje. Doktor daje Maharani recept za lekove.

Jutro je. Miti je u kolima i ugleda Muktu kako bezuspešno pokušava da zaustavi rikšu. Njen auto stane pored, Miti otvori prozor i radosno poželi Mukti dobro jutro. Kaže joj da je krenula u školu i nudi joj prevoz. Mukta je učtivo odbije, kaže da će zaustaviti rikšu. Miti se uozbilji, izađe. Podseti Muktu da je svađa izbila između Višnua i Akaša, pita zašto je onda na nju ljuta. Već su se dogovorile da se ništa neće promeniti među njima kad se to desi. Mukta negira da je ljuta na nju. Miti je tera da pođe s njim ako je tako. Mukta se buni, ali na kraju smekša i posluša. Krenu. Miti se ponovo izvini u Akaševo ime, ali joj Mukta odgovori da se ne izvinjava, već je to uradila dan pre, ali Akaš…. Miti se priseti kako joj je Akaš ispričao šta je Višnu rekao, pa pomisli u sebi kako Mukta nikada neće poverovati u to i zato joj neće ni reći. Mukta je upita zar ne misli da je Akaš pogrešio što je digao ruku na Višnua. Miti odgovori da jeste tu pogrešio. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno