Miti i Akaš zatiču Višnua sa Kađri!

Indijske Serije

Odbačena (1 366.ep.) 28.04.2014. – Miti i Akaš zatiču Višnua sa Kađri!

By  | 
Kađri je videla Višnuovu porodičnu fotografiju

Kađri je videla Višnuovu porodičnu fotografiju

Maharanin čovek prevari Miti i zaključa je u sobu. Ona lupa na vrata, uplašena je. Viče u pomoć, ali svako gleda svoja posla.

Juvrađov čovek dovodi Višnua do neke sobe i kaže mu da uđe. Neka sačeka tu, a on će dovesti tu osobu sa kojom treba da se vidi. Višnu uđe unutra i čovek ga zaključa. U pitanju je Kađriina soba. Ona i Višnu se pogledaju.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Akaš stiže ispred bordela. Pokušava da nađe Miti, pokazuje njenu sliku ljudima. Međutim, niko je nije video.

Kađri se plaši Višnua koji priđe krevetu kako bi od nje saznao šta on traži tu. Ona ga moli da je pusti, ne želi ništa od toga. On pokušava da joj objasni da greši. Ona plače. Kaže mu da je drže tu protiv njene volje, moli ga za pomoć. On izvuče i otvori novčanik i stavi ga na krevet, kako bi mogla da uzme novac, ima samo toliko. Kađri pogleda novčanik i primeti u njemu fotografiju na kojoj su Mukta, Ratore, Tapu i Višnu. Iznenadi se kad joj Višnu otkrije da su Ratore i Tapu njegovi tast i tašta. Pita ga poznaje li Miti i Akaša. Višnu se zapanji, pita otkud ih ona zna. Ona plače, hoće da ode odatle. Ne pripada tu. Iznenada shvati da niko više neće hteti da je primi kući, šta da im kaže. Tera Višnua da ide, to mesto nije dobro za ljude. On je iznenađen promenom u njenom ponašanju. Pita je odakle zna Akaša. Ona mu odgovori da joj je on dever. Višnu je u šoku.

Akaš nastavlja da ispituje ljude da li su videli Miti.
Onaj čovek govori Maharani o Miti. Maharani je zadovoljan što ovaj put nisu ništa morali da plate. Kađri im je došla nešto kao blagoslov. Odlaze da provere svoju novu žrtvu – Miti. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site