Juvrađ obećava da će vratiti Kađri u bordel!

Indijske Serije

Odbačena (1 367.ep.) 29.04.2014. – Juvrađ obećava da će vratiti Kađri u bordel!

By  | 
Tina Dutta

Tina Dutta

Pavitra otvori vrata i zaprepasti se kad pored Miti, ugleda i Kađri koja je pokrila glavu. Pita je šta radi tu, Miti je baš razmišljala o njoj pre par dana. Zove je da uđe. Kađri se savije da uzme blagoslov. Dolazi Ekadiš, i ona se zgrane. Kađri se uplaši, ali joj Miti klimne glavom. Uzima blagoslov od Ekadiš. Ekadiš joj kaže da je trebalo da se najavi, mogla je da pozove. Pita Miti šta se dešava, ponela je Kađriinu sliku i vratila se s njom. Odmeri Kađri pa je pita što je tako sređena, ona je udovica. Da se nije udala. Kađri odmahne glavom. Miti kaže Ekadiš da pusti Kađri da se odmori, umorna je. Pričaće sutradan. Pavitra pita Kađri zar nije Agart došao sa njom. Ona odgovori odrično. Miti joj kaže da ide da se okupa i osveži, a ona će joj skuvati čaj. Odlaze. Pavitra je sigurna da Miti nešto krije od njih.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Akaš se oprezno vrati u sobu gde je zatekao Višnua s Kađri, ali njega nema. Na izlasku ga sretne Juvrađov čovek i upita šta radi tu i ko je on. Akaš mu odgovori da je do malopre tu bio jedan čovek, žena mu je zabrinuta, pa je on došao po njega. Ovaj mu odgovori da su sve žene čiji muževi tu dolaze zabrinute. Taj čovek je već otišao, video ga je. Akaš se pita gde li je Višnu nestao. Juvrađ se pakosno nakezi videvši Akaša kako odlazi.
Nazove nekoga: “Šaljem ti neke slike! Odštampaj ih i pošalji na onu adresu odmah!”
Dolazi Muna i zove ga da se sretne s Maharani. Doda da je on jako neraspoložen. Prokomentariše kako će i Juvrađ dobiti liniju sudbine na dlanu. Juvrađ pođe s njim.

Mukta kaže Nani da je pokušala da dobije Višnua i Miti, ali su nedostupni. Trebalo je da se svi nađu to veče. Nani se nervira što im Mukta i dalje veruje. Misli da će sve biti u redu ako sednu i popričaju. Mukta joj odgovori da svi greše, treba da im pruži šansu. A i ne može okončati svoje prijateljstvo s Miti zbog Akaša. Ne može je izgubiti. Tapu je pita da li je pričala s Miti ili Višnuom. Mukta joj odgovori da nije uspela da ih dobije. Nani ističe da ne bi trebalo da se nervira u tom stanju. Ne treba da razmišlja uopšte o njima i ne treba da veruje u svu tu dramu oko oproštaja. Tapu moli Nani da ne seje seme sumnje u Muktin um. Uvek izvrće stvari. Nani kaže da neće to raditi. Mukta pošalje poruku Miti da joj se hitno javi, pomisli da je možda zauzeta nečim. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  5 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site