Juvrađ obećava da će vratiti Kađri u bordel!

Indijske Serije

Odbačena (1 367.ep.) 29.04.2014. – Juvrađ obećava da će vratiti Kađri u bordel!

By  | 
Rashami Desai

Rashami Desai

Maharani naređuje Muni da vrati Juvrađu njegov novac: “Ja, Maharani, vodim posao i ne primam nikakve usluge! Nisam uspeo da odradim tvoj posao! Moja zatočenica je pobegla zbog tvog posla! Kađri je pobegla! Imaš li uopšte ideju koliko novca sam dao?!”
Juvrađ ponudi mnogo veću sumu od one koju je Maharani dao za Kađri, ali on nije zainteresovan. Ponižen je. Ako se vest o Kađriinom begu proširi i druge će devojke isto pokušati. A to znači da će nestati njegova vladavina straha. Ne želi novac, želi tu Kađri. Neka se pričuva (Juvrađ) ako ne bude uspeo da je nađe. Onda će njemu (Juvrađu) staviti nanogice i igraće tu, u bordelu. Tako će se dokazati. Potom naredi Muni da zaključa Juvrađa. Ako ne nađu Kađri, on će ostati tu.
Muna dohvati Juvrađa koji se pobuni: “Samo malo! Slušaj, ako me zatvoriš, kako da nađem Kađri? Treba mi samo 2 dana! Samo 48 sati! Veruj mi, vratiću ti je!”
Maharani: “Muna, pripazi na njega! Ako pokuša da pobegne iz grada, znaš šta treba da radiš! Odlazi!”

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Akaš stiže kući. Miti ga pita da li je odveo Višnua kući. On joj objasni da ga nije našao. Ona se brine šta da kažu Mukti, ima 15 propuštenih poziva i poruku od nje. Akaš je besan što su ga zatekli u bordelu sa Kađri, to će reći Mukti. Miti odbija da to kažu, trudna je. To bi stvorilo probleme u njihovom braku. Mislila je da popriča s Kađri, ali ona nije bila u stanju da govori. Akaš se pita šta je to s Višnuom. Dva puta su se potukli i sreća pa su sad naišli u pravom trenutku, inače ko zna šta bi uradio Kađri. Miti dobija poziv od Mukte, ovaj put joj se javi. Kaže joj da joj je telefon ostao kući. Mukta se jada da ne može da dobije Višnua, nije još stigao kući. Jako je zabrinuta. Kana je čak otišao da ga potraži u kući u kojoj su ranije živeli, ali nije ni tamo. Pita da li je Akaš pored nje. Miti potvrdi. Mukta hoće da ga čuje. Akaš se javlja. Mukta ga pita da li je Višnu tog dana pričao s njim, ali je ovaj slaže da ga nije video. Priseti se kako ga je izubijao. Mukta nastavlja da govori kako je zabrinuta, nije je ni pozvao niti joj pustio poruku. Ako nešto saznaju neka joj jave. Akaš odgvorori da hoće. Završavaju poziv.
Damini govori Mukti da ne brine, doćiće Višnu. Razboleće se ako nastvai tako. Neko zvoni na vrata, to je kurir. Mukta dobija kovertu. Otvara je i ugleda slike Akaša koji tuče Višnua. Zgranuta je, suza joj sklizne niz obraz. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  5 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site