Miti i Akaš priznaju istinu Mukti!

Indijske Serije

Odbačena (1 368.ep.) 30.04.2014. – Miti i Akaš priznaju istinu Mukti!

By  | 
Na setu - Višnu, Miti i Mukta

Na setu – Višnu, Miti i Mukta

Svi pitaju Muktu šta se desilo. Ona se priseća incidenta na Tapuinom i Ratoreovom venčanju. Ispusti fotografije na pod. Porodica je u šoku kad ih vidi. Mukta je povređena jer shvata da ju je Akaš koliko malopre slagao da nije video Višnua. Dolaze Tapu i Nani. Tapu podiže fotografije. U tom trenutku dolaze i Miti i Akaš. Damini taman hoće da kaže nešto, ali je Mukta spreči. Uzme slike od Tapu i suoči se s Miti i Akašem. Kaže da oni, naravno, prepoznaju čoveka sa fotografija. Oboje su joj rekli da nisu videli Višnua, kako se onda desila ta tuča. Pita zašto su je slagali. Akaš hoće da joj objasni. Đogi pokušava da umiri Muktu, ali ona samo želi da zna zašto je Akaš tukao Višnua. Uradio je to već dva puta. Pita gde su ga to on i Miti zvali da dođe. Pita Miti zašto ju je lagala. Akaš priznaje da je tukao Višnua, ali moli da ga sasluša.
Tapu se umeša: “Mislila sam da ćete raščistiti nesporazume i naučiti vremenom, ali vi ste još počeli i napolju da se tučete! Ovo od tebe nisam očekivala, Miti!”
Akaš im razjašnjava da Miti nije ništa kriva. A i nije se desilo ništa toliko strašno da Višnu nije mogao da dođe kući.
Mukta je jako ljuta na njega: “Ti si lažov! Zašto mi nisi rekao preko telefona?!”
Akaš i Miti su bez teksta.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Višnu leži u nekoj sobi bez svesti.
Dolazi Juvrađ i zadovoljan je: “Žena te sigurno traži, a ti si ovde, pod mojim nadzorom! Sad će i tvoja žena biti u istoj situaciji! Sad će se stvari odvijati onako kako ja želim! Ako ja to želim, živećeš, a ako ne, tvoja igra će biti gotova!”

Akaš se izvinjava Mukti, ne može za sada ništa da joj kaže. Kad se Višnu vrati, neka pita njega. Đogi mu kaže da imaju pravo da znaju o čemu se radi. Damini je uznemirena. Ni Miti ne može ništa da kaže.
Akaš sklopi ruke u znak izvinjenja: “Izbacite me ili me tucite, ali, ne mogu odgovoriti ni na jedno vaše pitanje!” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *