Miti i Akaš priznaju istinu Mukti!

Indijske Serije

Odbačena (1 368.ep.) 30.04.2014. – Miti i Akaš priznaju istinu Mukti!

By  | 
Rashami Desai u "Savvy" magazinu

Rashami Desai u “Savvy” magazinu

Mukta mu vikne da prestane da glumata inače će ovaj put ona podići ruku na njega. Miti se ne sviđaju Muktine reči, kao ni Tapu, ali im Mukta kaže da je ne zadržavaju. Želi da zna gde je Višnu. Želi da se stvori kući odmah. Miti ne može više da se obuzda i ispriča im da su zatekli Višnua u bordelu. Svi su zgranuti.

Kađri naleti na Sankranta. Nakon uobičajenih pitanja, Sankrant je upita za ranu na grlu. Ona ga uverava da nije u pitanju ništa ozbiljno. Želi da odmori i odlazi u svoju sobu.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Niko ne veruje da je Višnu bio u bordelu.
Miti: “Višnu je pokušao na silu da odvede devojku i tada smo ga videli! Akaš nije mogao da se iskontroliše i digao je ruku na njega! To je istina i…”
Nani počne da joj aplaudira, stane pored Damini: “Muž i žena su napisali takvu priču! Ko bi poverovao da je Višnu sposoban za tako nešto? Svi ovde veruju Damini i njenima više nego bilo kome drugom!”
Đogi joj kaže da sasluša celu priču, ali ona ne želi. Kaže da joj je dosta njihovih laži, dosta je bilo. Lepo im je rekla da će nastati oluja kad se tuča desi po treći put. Tapu moli Akaša i Miti da kažu istinu. Miti odgovori da oni ne smatraju Višnua neprijateljem. Akaš se čak vratio po njega, ali je Višnu otišao do tad. Oni su onda pomislili da se vratio kući. Došli su kod njih da im to kažu. Nani ih oboje nazove bogovima. Pita ih šta su oni tamo tražili. Muktu to ne zanima, samo hoće Višnua. Ne veruje im i hoće da se sama uveri u istinu. Tapu je protiv toga, ali je Mukta odlučna. Đogi se ponudi da krene s njima. On, Mukta, Akaš i Miti kreću do bordela. Ostatak porodice je jako uznemiren.

Višnu i dalje leži bez svesti.

Akaš i ostali stižu. Mukta i Đogi pokazuju ljudima Višnuovu sliku, ali niko ga nije video. Miti se priseća šta se desilo između Akaša i Višnua. Akaš uoči Juvrađovog čoveka, onog istog koji mu je rekao da je Višnu otišao. Suoči se s njim. Međutim, čovek je pijan i laže, nazove Akaša lažovom. Mukta takođe smatra da Akaš laže. Maharani izlazi jer je čuo komešanje. Miti se šokira kad ugleda Munu. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  7 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site