Miti i Akaš priznaju istinu Mukti!

Indijske Serije

Odbačena (1 368.ep.) 30.04.2014. – Miti i Akaš priznaju istinu Mukti!

By  | 
Sreejita De - Mukta

Sreejita De – Mukta

Nani je ljuta na Akaša, kaže da nju niko ne sluša. Već im je lepo rekla da treba da zatvore vrata te kuće za Akaša, ali ne. Damini istakne da vrata te kuće nikad nisu bila zatvorena ni za koga. Nani je podseti da se to desilo Tapu i to zbog male greške (ahahah, čuj ti to, “male” greške!! ova Nani je stvarno idiot težak!! – prim.prev.) Pravda je pravda. Damini kaže da želi da prvo sazna celu istinu, pa tek posle da vide ko je kriv. Nani je grdi što staje na stranu muža svoje unuke. Tapu joj kaže da prestane, trenutno je brine samo Višnu. Ne zna gde je i kako je. Nani je sigurna da jedino Akaš zna odgovor jer je on taj koji ga je poslednji video.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Maharani je ljut na ove jer prave veliku buku. Pita ih ko su oni i zašto su došli. Đogi mu učtivo odgovori da su došli da potraže svog zeta. Maharani mu kaže da tu dolaze svi oni koji su “žedni”. Mukta stane pred njega i pokaže mu Višnuovu fotografiju. Kaže da on nije kao ostali pa da tu svojevoljno dolazi, neko ga je sigurno pozvao tu. Maharani pokaže sliku Muni i kaže kako je Višnu definitivno dolazio. Đogi povuče Muktu bliže. Maharani doda da je i Akaš dolazio, a Muna kaže da je i Miti bila tu.
Maharani potvrdi, pa doda: “Ovaj heroj (Akaš) se pobio s drugim momkom, nakon čega je pobegao s ovom devojkom (Miti), ostavivši ga! Kasnije se vratio i pobegao s njim (Višnuom)!”
Akaš pobesni: “To je laž!! Višnu nije bio tu kad sam se vratio! Vi ste ga negde sakrili! Gde je on?!!”
Maharani počne da tapše u svom stilu: “Ovo je moje mesto i ono što ja kažem jeste jedina istina!!”
Akaš opet besni, ali mu ovaj put Maharani uperi pištolj u čelo. Svi su u šoku. Đogi pokušava da umiri Akaša. Mirno kaže Maharani da su došli da saznaju gde je Višnu. Maharani mu kaže da pita tog heroja koji je spreman da se bije bez razloga. Akaš se nervira, Đogi i Miti ga opet smiruju. Mukta je sada sigurna da Višnu laže, svi to govore. Akaš i Miti pokušavaju da se opravdaju, ali bezuspešno. Akaš upozorava Maharani da ga neće poštedeti, ali on se ne brine, vraća se unutra. Mukta kreće do auta. Miti i Akaš pokušavaju da je urazume. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  7 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site