Kađri govori Miti i Akašu da je Višnu hteo da je spasi!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Odbačena (1 369.ep.) 01.05.2014. – Kađri govori Miti i Akašu da je Višnu hteo da je spasi!

By  | 
Sreejita De (Mukta) u jednoj seriji

Sreejita De (Mukta) u jednoj seriji

Mukta ne veruje ni Akašu ni Miti. Dobija poziv od Juvrađa koji se pretvara da ne zna šta se dešava i postavlja joj uobičajena pitanja. Mukta ne može da se suzdrži i počne da plače. Ispriča mu da je Višnu nestao. Juvrađ se pretvara da je zabrinut i nudi svoju pomoć ako joj bilo šta zatreba. Ona mu se zahvali, kaže da su, nažalost, uz nju stranci, dok njeni rođeni… Miti i Akaš su povređeni njenim rečima. Juvrađ i Mukta završavaju razgovor. On poljubi telefon sav srećan. Višnu je i dalje u nesvesnom stanju.

Miti pokušava da razgovara sa Muktom, ali joj ova vikne da je Akaš kriv za sve. Hoće da ide u policiju da podnese prijavu protiv njega. Miti i Akaš su šokirani. Mukta hoće da uđe u auto, ali je Akaš zaustavi i kaže joj da mogu i odmah da ga uhapse. Ipak, neka mu pruži jednu šansu da dokaže da je nevin. Miti plače i moli je da razmisli, zašto bi Akaš povredio Višnua. Ipak su svi oni u nekoj vezi. Ona (Mukta) je njena sestra, prijateljica, život. Kako može i da pomisli da bi je povredili. Moli za malo vremena, oni ne lažu. Samo žele neko vreme da pronađu Višnua. Bar toliko može učiniti za njih. Akaš traži 24h da nađu Višnua, nakon toga može da čini šta hoće. Đogi izjavi da bi im trebalo dati priliku, ipak oni nisu njihovi neprijatelji. Mukta pristaje da da Akašu 24h, ali ga upozorava da nakon toga može da uradi šta god hoće. Seda u auto. Miti uhvati Akaša za ruku u znak podrške.

Nani i Divja iščekuju Muktin dolazak. Ona ulazi u kuću zamišljena i tužna. Ove dve je pitaju šta se desilo i gde je Višnu. Ona samo ćuti. Dolazi Tapu, stavlja joj ruku na obraz. Teško joj je što je Mukta u takvom stanju. Dolazi i Đogi. Divja i Nani odvode Muktu. Tapu pogleda Đogija koji samo tužno odmahne glavom. Tapu briše suze. (NASTAVAK NA SLED.STR)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno