Kađri govori Miti i Akašu da je Višnu hteo da je spasi!

Indijske Serije

Odbačena (1 369.ep.) 01.05.2014. – Kađri govori Miti i Akašu da je Višnu hteo da je spasi!

By  | 
Višnu, Tapu, Miti i Akaš na setu "Odbačene"

Višnu, Tapu, Miti i Akaš na setu “Odbačene”

Miti i Akaš bezuspešno pokušavaju da zaspu. S druge strane, Tapu pokušava da natera Muktu da jede, ali ona ne želi. Odlazi od stola i ugleda svoju i Višnuovu sliku s venčanja. Teško joj je, plače. Tapu pođe za njom i vidi je takvu. Mukta se priseti kako je jednom poljubila Višnua. Potom ugleda pored svoje i Mitinu i Akaševu sliku s venčanja. Zgrabi je i pogleda s mržnjom. Potom je tresne o pod. Tapu je šokirana. Mukta otrči odatle uplakana. Damini pokuša da je spreči, ali uzalud. Tapu otrči za njom. Dolaze i Kana i Divja koji se takođe osećaju loše.
Miti posmatra Akaša koji bleji u plafon. Akaš joj kaže da će sutradan morati svima da kažu istinu o Kađri ako ne pronađu Višnua. Moguće je da će Mukta podneti krivičnu prijavu protiv njega jer one slike ukazuju da je on kriv. Ne zna šta da radi. Miti u tom trenutku shvati nešto. Kaže Akašu da je tamo, dakle, bila i neka osoba koja je sve to slikala. Ko je to mogao uraditi, da slika, odštampa i pošalje slike za tako kratko vreme. I Akaš se zapita. Miti zaključi da postoji neko ko zna Višnua, Kađri, Muktu i čak zna i činjenicu da je Mukta trenutno u kući svog dede.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Maharani ispituje Munu za Kađri, kaže kako čak ni Juvan nije uspeo da je nađe. Kaže mu da uključi i druge ljude u potragu za Kađri. Muna odlazi. Maharani pomisli kako bi Juvanu bilo bolje da ne pokušava da ga nasamari.

Jutro je. Miti pita Akaša da se seti svih činjenica tačnim redosledom. Nemaju puno vremena. On počne da joj priča sve. Ubaci se Kađri i kaže im da je Višnu pokušavao da je spasi. Akaš i Miti su u šoku. Pavitra im kaže da je on saznao ko je ona i hteo je da je odvede odatle. Međutim, ona se uplašila da mu se nešto ne desi i zato ga je terala da je pusti i da ide. Akaš shvata da je pogrešno procenio situaciju. Miti zanima kako se Višnu uopšte našao na tom mestu. Kađri odgovori da ne zna to, čak se i sam Višnu nije sećao zašto je tačno došao. Samo je rekao da ga je tu doveo neki čovek, ali da ne zna koji je razlog. Miti je sada sigurna da ga je neko doveo tu, pita se ko bi to mogao biti. (NASTAVAK NA SLED.STR)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site