Kađri govori Miti i Akašu da je Višnu hteo da je spasi!

Indijske Serije

Odbačena (1 369.ep.) 01.05.2014. – Kađri govori Miti i Akašu da je Višnu hteo da je spasi!

By  | 
Guarav Chopra i Rashami Desai

Guarav Chopra i Rashami Desai

Damini upali diju pred Ićinom slikom i na njoj ugleda Juvrađev odraz. Okrene se uplašeno. Juvrađ joj se predstavi kao Juvan, Muktin šef. Damini se nasmeši. Juvrađ uzima blagoslov od nje. Ona odlazi da pozove Muktu.
Juvrađ sklopi ruke pred Ićinom slikom pa joj se obrati u sebi: “Zdravo, mama! Mora da si srećna videvši kako se igram s tvojom porodicom! Ti si prva počela, sad gledaj kako ću svima uzeti sreću!”
Mukta siđe i oslovi ga. Juvrađ je uverava da i on traži Višnua, došao je samo da proveri kako je ona. Pita da li je već obavestila policiju. Ona odgvori odrično. On je posavetuje da sačeka još malo, on će distribuirati Višnuove slike. Ima puno poznanika i siguran je da će Višnu uskoro biti kod kuće. Mukta mu zahvali i upita ga kako je on. Nudi ga kafom, ali on odbija. Kaže joj da je uz nju i da, dok je on tu, neće dozvoliti da se Višnuu nešto desi. Zagrli je, što iznenadi i nju i Damini koja je krenula niz stepenice. Mukti je nelagodno pa se polako izvuče iz tog zagrljaja. Juvrađ potom odlazi. Damini razmišlja.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Ekadiš siđe u salon, pita Akaša, Miti i Kađri imaju li neki problem. Akaš ne priznaje ništa, skrene temu na posao. Ekadiš ga upita da li mu Kađri pomaže u poslu. Kađri se pravda da je samo donela kafu. Ona i Ekadiš odlaze, Miti upita Akaša zar on ne misli da se Višnu nekako promenio. Već danima se ponaša čudno. Čak joj je na neki čudan način udeljivao komplimente. Seća se toga. Akaš se složi. Kad su se svađali osetio je da je to neki potpuno drugi Višnu. Prikazuju nam sećanja na sve incidente između Akaša i njega, svaki put je tvrdio da ništa loše nije uradio. Akaš doda ad se Višnu isto tako brzo ljuti koliko se posle i odljuti. Miti potvrdi. Kaže da postoji nešto čega nisu svesni. Moraće da saznaju šta je u pitanju jer Višnuovo ponašanje nije normalno. (NASTAVAK NA SLED.STR)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site