Maharani dolazi u kuću Bundelinih!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Odbačena (1 370.ep.) 02.05.2014. – Maharani dolazi u kuću Bundelinih!

By  | 
Miti

Miti

Pavitra i Kađri su na pijaci. Muna spazi Kađri, kao i ona njega. On i njegovi ljudi krenu za njom, ali ona uspeva da pobegne.

Miti i Kana u bolnici saznaju sve o Višnuovom stanju. Sreću tamo i Juvrađa koji im kaže da je tužno što je Višnu nestao, a još je i psihički nestabilan. Miti se kasnije zapita otkud on zna za Višnuovo stanje kad je malopre doktor samo njoj i Kani to ispričao.

Miti ispriča Akašu za Višnua. Počne da mu priča i za Juvrađa i ono što je on rekao kad u kuću uleti uplašena Kađri. Ona im ispriča da su je jurili i plaši se da će doći da je vode. Akaš i Miti je smiruju, neće to dopustiti.

Mukta odlazi kod Juvrađa kući. Višnu u snu doziva njeno ime. Mukta se oseća čudno i krene da luta po kući. Oseća se kao da je neko doziva. Juvrađ ubrizgava Višnuu injekciju i on je u nesvesnom stanju. Mukta staje pred vrata iza kojih su Juvrađ i Višnu. Juvrađ izlazi odatle tako da Mukta ne primeti da joj je muž unutra.

Maharani sa svojom bandom dolazi u  kuću Bundelinih i igra. Ekadiš pokušava da ga otera. Dolazi Akaš, tera ga da ode. Gledaju se. Akaš se seti kako je koliko juče slagao Muktu i Đogija u vezi Akaša. Kaže da ne ide nigde bez Kađri.

U sledećoj: Maharani je vezao Akaša za stolicu, pita ga za Kađri. Akaš mu odgovori da osoba koju traži nije tu, a i oni je ni ne znaju. Maharani mu prisloni nož uz grlo, gubi strpljenje. Doda da je neobrazovan i zna da broji samo do tri. Taman izbroji do tri kad zazvoni neko na vrata. Maharani otvara i zatiče odlučnu Miti.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno