Maharani bičuje Miti!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Odbačena (1 371.ep.) 05.05.2014. – Maharani bičuje Miti!

By  | 
Maharani ispituje gde je Kađri

Maharani ispituje gde je Kađri

Napomena: prevod je malo štur jer Puja, devojka koja nam prevodi na engl., nije bila tu, pa je umesto nje neko preveo jako kratko. Ja sam dodala nešto svoje gledajući epizodu.

Maharani upada sa još nekim transvestitima u kuću Bundelinih igrajući. Za njima uđe i Maharanino obezbeđenje. Maharani hvata Pavitru koja se zatekla tu, da igraju. Ona viče Ekadiš. Ova dolazi, pokušava da ih otera, ali Maharani i nju dohvati da igraju, pa čak i Sankranta koji naknadno dođe. Neko zgrabi palicu za bubanj i muzika utihne. To je Akaš. Svi ga pogledaju.

Dolazi do sukoba između Akaša/Sankranta i Maharaninih ljudi. Akaš taman krene pesnicom ka jednom liku kad ga Maharani spreči prislonivši mu pištolj na vrat. Naredi svojim ljudima da nastave da igraju i da lupaju bubnjevima. Akaš je nemoćan.

Miti i Kađri su u kolima. Kađri će biti odvedena na neko bezbedno mesto.

Maharanini ljudi su vezali celu porodicu, Pavitru, Ekadiš, Akaša, Sankranta. Maharani ispituje gde je Kađri. U jednom trenutku, Ekadiš čak stave i nož pod grlo. Akaš vikne na njih. Sankrant je isto besan, ali i on je nemoćan. Maharani pokazuje Ekadiš Kađriinu sliku i ova je šokirana. Akaš joj očima pokazuje da ništa ne govori. Maharani pređe na zastrašivanje Pavitre koja kuka da ništa ne zna. Potom prisloni Akašu nož na vrat. Akaš mu odgovori da osoba koju traži nije tu, a i oni je ni ne znaju. Maharani gubi strpljenje. Doda da je neobrazovan i zna da broji samo do tri. Počne da broji. Miti izađe iz auta koji se parkira ispred kuće, ali joj vrata pričipe sari. Mahrarani taman izbroji do tri kad Miti zazvoni na vrata. Miti se šokira kad joj Maharani otvori. On se nakezi. Akaš vikne Miti da beži. Miti potrči. Maharani brzo šalje ljude po nju. Miti stiže do kapije, ali je ona izgleda zaključana. Vikne nekom vozaču auta da stane.

Mukta je kod Juvrađa. Pričaju o Višnuu. On je pita da li je zvala policiju. Mukta odgovori da je htela, ali ju je deda zaustavio. Dala je Akašu jedan dan da pronađe Višnua, a on joj se sad ni ne javlja. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno