Ratore i Mukta dolaze kod Akaša i Miti!

Indijske Serije

Odbačena (1 372.ep.) 06.05.2014. – Ratore i Mukta dolaze kod Akaša i Miti!

By  | 
Uplakana Mukta

Uplakana Mukta

Muna oduzima Akašu telefon i baca ga na pod slomivši ga u paramparčad. Prisloni mu pištolj na glavu. Svi su u šoku. Muna upozorava Akaša da će ga ubiti ako se opet bude pravio pametan. Svi su uplašeni. Muna baca na pod i drugi telefon. Sankrant se nervira, kao i Akaš.

Juvrađ govori Mukti da je Višnu nađen u crvenoj zoni (tamo gde su bordeli). Ratore ga pita ko je on. Juvrađ odgovori da je on Muktin šef. Mukta kaže Juvrađu da je Ratore njen otac pa ga ovaj pozdravi sklopivši ruke. Juvrađ kreće sa Tapu i Muktom. Ratore uzme da proveri telefon, ali ga Mukta zove da požuri i pođe sa njima. On kreće.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Cela porodica žuri hodnikom bolnice kako bi došla do Višnuove sobe. Bolničarka im kaže da samo jedno od njih sme da uđe u sobu. Mukta uleti unutra. Ostali su napeti. Mukta ne može da veruje u kakvom je stanju Višnu (još je nesvestan), pruža ruku ka njemu i plače. Pita ga gde je bio i obećava mu da ga sada nikuda neće pustiti.
Ratore ispred sobe zahvaljuje Juvrađu na pomoći. Juvrađ se seti prvog susreta sa njim, u kazinu. Kako je Ratore blokirao njegov udarac. Odgovori da mu je drago što je mogao nešto da učini za Muktu.
Mukta sedi pored Višnua i gleda ga. Drži mu ruku i ljubi je. Ulazi doktor. On je zamoli da napusti sobu. Ona krene ka vratima ne skidajući pogled s muža. Izađe uplakana. Doktor takođe izlazi i govori im da Višnu nije dobro, ima povredu glave. Puls mu opada i u stanju kome je. Svi su uznemireni i šokirani. Juvrađ se krišom kezi. Đogi pita hoće li Višnuu biti dobro. Doktor odgovori da će to moći zasigurno da im kažu tek nakon određenih testova. Đogi ih moli da požure. Doktor se vraća u Višnuovu sobu. Tapu uverava slomljenu Muktu da će sve biti u redu. Nani prebacuje Damini da se sve to događa zbog Miti i Akaša, mogli su bar da nazovu.
Ratore joj iznervirano vikne: “Nani, molim Vas!!”
Svi se iznenade. Ratore im ispriča da ga je Akaš zvao i da mu instinkt govori da su u nekom problemu. Ićiće da ih vidi. Mukta kaže da će poći i ona jer želi da zna koji je razlog njihovog ćutanja. Ona i Ratore odlaze. I dok su svi tužni, Juvrađ se zlobno smeška. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  4 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site