Akaš uspeva da pobegne!

Indijske Serije

Odbačena (1 373.ep.) 07.05.2014. – Akaš uspeva da pobegne!

By  | 
Akaš uspeva da pobegne!

Akaš uspeva da pobegne!

Mukta sedi pored Višnua. Suze joj teku niz lice. Seća se srećnih trenutaka sa njim. Juvrađ je posmatra kroz stakleni deo vrata i smeje se pakosno. Seća se kako ga je Višnu pretukao u restoranu. Kaže kako će Višnuova Mukta sada postati njegova. Damini i Kana se kreću ka Višnuovoj sobi. Spaze Juvrađa kako gleda unutra i smatraju da se on čudno ponaša. Damini kaže da će mu ona reći da nije u redu to što radi. Juvrađ pokušava da se opravda. Damini mu kaže da je Višnuova žena unutra, ako želi da zna kako je pacijent, postoje i drugi načini. Oslovi Kanu pa mu ovaj demonstrira da može da se pokuca na vrata. Mukta ih zove da uđu. Damini i Kana to i učine. Juvrađ je rešen da istera svoje.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Akaš istrčava na put i pokušava da zaustavi neko vozilo. Niko ne želi da mu stane.

Mukta zamišljena sedi ispred Višnuove sobe, suze joj teku niz lice. Nani pokušava da je nahrani, ali uzalud. Prekoputa njih sednu Kana i Damini. Oni razgovaraju kako Miti svakog dana nazove bar jednom. Kana pogleda Muktu pa se seti kako su on i Miti bili da razgovaraju sa Višnuovim doktorom. On to kaže Mukti (da su dobili Višnuove rezultate i da njemu i ranije nije bilo dobro, a da je Juvan to već znao). Svi su iznenađeni. Ipak, Nani odbacuje zaključak da tu ima nečeg sumnjivog. Damini joj kaže da nju može da ismejava, ali možda su Miti i Akaš stvarno u nekoj nevolji. Nani odbija da poveruje u to i opet pominje odnos služavke i gazde. Kana se ljuti i nervira, ali ga Damini umiruje. Nani nastavi da širi svoj otrov govoreći da je Juvan bolji od Miti, on bar radi nešto. Mukta odlazi. Damini tera Kanu da ode do Miti i proveri zašto nije došla. On odlazi.

Akaš i dalje uzaludno pokušava da zaustavi nekoga.

Maharani silazi niz stepenice, natrag u salon. Dernja se, besan je. Plaši Miti da će narediti jednom od svojih ljudi da ubiju Akaša, a onda će, kada dobije vest o tome, sa zadovoljstvom obrisati sindur s njene glave. Miti prigušeno vrišti (u ustima joj je krpa). Svi su napeti. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  6 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site